Elkezdte az edzéseket a Szeged 2011 + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

no images were found

Szerda délután tartotta meg első edzését a Szeged 2011 NB II-es futballcsapata. Az első foglalkozáson zömében KITE-Szeged játékosok vettek részt. A vezetőedzőtől, Takács Lászlótól megtudtuk, hogy a következő napokban folyamatosan érkeznek majd focisták próbajátékra.

A kezdés előtti percekben az NB III Alföld csoportjában második helyen végző KITE játékosai készülődtek a tréningre. Az eligazítás zárt ajtók mögött történt, ahol Bozóky Imre, a csapat vezetője, Takács László edző és Adem Kapic szakmai tanácsadó találkozott először a focistákkal. Az első edzést még Brinszky Adrián, a KITE játékos-edzője vezényelte, a szakvezetés – akik tegnap a Makó keretét mustrálták – pedig a pálya mellől figyelte a labdarúgókat. „Jelenleg a KITE csapatára alapul a keret. Az alapozás végéig négy-öt játékost mindenképpen szeretnénk leigazolni, folyamatosan érkeznek hozzánk próbajátékra majd a kiszemeltek. Szeretnénk fiatalokat is beépíteni a csapatba, itt a szegedi utánpótlásra és a gyulai akadémiára számítunk” – mondta el portálunknak a vezetőedző, aki a programmal kapcsolatban kifejtette, hogy csütörtökön és pénteken is lesz edzés este 18 órától, ahogy a következő héten is minden hétköznap. A jövő hét végére alakulhat ki a keret, majd a Szeged 2011 a tervek szerint egyhetes edzőtáborba utazik Gyulára.

no images were found

Megtudtuk, hogy a klubvezetés tiszta viszonyokat akar, minden játékosával szerződést köt majd, a tárgyalások folyamatosan zajlanak. Számítanak a szegedi kötődésű játékosokra is, de ez sok tényezőn múlik. Információink szerint azoknál, akik az igazolások szintjén szóba jöhetnek a Makó FC-ből, például a munkahelyi elfoglaltságot és az edzésmunkát is össze kell hangolni. Érdekesség, hogy az edzésre kilátogatott a KITE egykori színesbőrű gólzsákja, Jean-Paul (közkeletű nevén J.P.) Nomel menedzsere, Fofana Lassina Fodox (a nézőtéri zuhanyhíradó szerint a jelenleg Párizsban tartózkodó csatár leigazolása sem kizárt).
A KITE keretéből a szerb játékosok hiányoztak, Kiss János mellé a gyulai akadémiáról érkezett Batik Gergő kapus. Az edzésen megjelent mezőnyjátékosok: Balogh Norbert, Batik Bence, Gahwagi Nebil, Varga István, Varga Ferenc, Czibere Adrián, Brinszky Adrián, Gellér Gábor, ifj. Major László, Kormányos Kolos, Fődi Bence, Vágó Andor, Szucskó Zsolt, Laczkó János, Kulacsik Tamás és Bernáth Péter.

no images were found

no images were found

Default thumbnail
Előző sztori

Kézilabda: október végén Szeged – Veszprém!

Default thumbnail
Következő sztori

Gyakori a placebohatás a meghűlés elleni szereknél

Legutóbbi hasonló cikkek