Sport

Beadta nevezését az NB I/A-ra a női kosárcsapat

Beadta nevezését az NB I/A-ra a női kosárcsapat

2011. július 15., péntek
Beadta nevezését az NB I/A-ra a női kosárcsapat
Amint azt már korábbi cikkünkben említettük, a szegedi női kosárlabdacsapatot üzemeltető kft. péntekig kellett benyújtsa nevezését az élvonalbeli bajnokságban való részvételre - ez a mai napon meg is történt.

A július 15-i határidő utolsó napján, pénteken leadta nevezését a következő évi NB I/A-s bajnoki küzdelmekben való részvételre a szegedi női kosárlabdacsapat vezetősége, mint megtudtuk

Domokos Mihály

ügyvezető igazgatótól. Új névadó szponzor még továbbra sincs, de a csapat egykori trénere folyamatos tárgyalásokat folytat az ügyben. "Továbbra is mindent megteszünk azért, hogy a csapat elsőosztályú szerepléséhez szükséges feltételeket teljesítsük" - közölte megkeresésünkre az ügyvezető, azonban konkrétumokról egyelőre nem kívánt szólni. Az első lépést tehát megtette a klub az élvonalbeli szereplés folytatásához, így a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének korábbi döntése értelmében mostantól 15 nap áll a csapat rendelkezésére, hogy hiánypótlásként megjelölje névadó főtámogatóját, valamint teljesítse egyéb kötelezettségeit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.