Közélet

Szerdától lezárják a Rókusi körút és a Szatymazi utca kereszteződését

Szerdától lezárják a Rókusi körút és a Szatymazi utca kereszteződését

2011. június 6., hétfő
Szerdától lezárják a Rókusi körút és a Szatymazi utca kereszteződését

A 2-es villamosvonal építése keretében elkészült a Rókusi körút és a Körtöltés utca kereszteződésének burkolata; a csomópont június 8-án szerdától ismét járható. Ugyancsak szerdától aszfalt-helyreállítás miatt lezárják várhatóan két hétre a Rókusi körút külső oldalán a Szatymazi utcai kereszteződést.

A 2-es villamosvonal építésének keretében a kivitelező útépítési munkákat végzett a Rókusi körút külső oldalán, a Körtöltés utcai kereszteződésben. Ez forgalomkorlátozással járt. A burkolat-helyreállítás befejeződött; június 8-án, szerdán ismét megindulhat a forgalom a kereszteződésben. Ezzel egy időben, azaz június 8-án szerdán aszfaltburkolási munkálatok kezdődnek a Rókusi körút és a Szatymazi utca kereszteződésében, a külső oldalon. Ezért a kereszteződést lezárják. A csomópontot a Rókusi körút–Körtöltés utca–Petresi utca felé lehet kikerülni. Az aszfaltozási munka a tervek szerint itt is két hetet vesz igénybe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.