/

Szerdától lezárják a Rókusi körút és a Szatymazi utca kereszteződését

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A 2-es villamosvonal építése keretében elkészült a Rókusi körút és a Körtöltés utca kereszteződésének burkolata; a csomópont június 8-án szerdától ismét járható. Ugyancsak szerdától aszfalt-helyreállítás miatt lezárják várhatóan két hétre a Rókusi körút külső oldalán a Szatymazi utcai kereszteződést.

A 2-es villamosvonal építésének keretében a kivitelező útépítési munkákat végzett a Rókusi körút külső oldalán, a Körtöltés utcai kereszteződésben. Ez forgalomkorlátozással járt. A burkolat-helyreállítás befejeződött; június 8-án, szerdán ismét megindulhat a forgalom a kereszteződésben.
Ezzel egy időben, azaz június 8-án szerdán aszfaltburkolási munkálatok kezdődnek a Rókusi körút és a Szatymazi utca kereszteződésében, a külső oldalon. Ezért a kereszteződést lezárják. A csomópontot a Rókusi körút–Körtöltés utca–Petresi utca felé lehet kikerülni. Az aszfaltozási munka a tervek szerint itt is két hetet vesz igénybe.

Előző sztori

Trianonra emlékeztek Ópusztaszeren

Következő sztori

Egy tonna libamáj és 18 ezer látogató Orosházán