Sport

Labdarúgás: a Makó nyerte az ifibajnokok tornáját + FOTÓK

Labdarúgás: a Makó nyerte az ifibajnokok tornáját + FOTÓK

2011. június 20., hétfő
Labdarúgás: a Makó nyerte az ifibajnokok tornáját + FOTÓK
Vasárnap Szőregen mérték össze erejüket a megyei ifjúsági bajnokságok legjobbjai egy körmérkőzéses torna keretében. Nagyszerű hangulatú futballdélutánnak adott otthont vasárnap Szőreg, ahol a helyi Rákóczi SE látta vendégül a Csongrád megyei ifjúsági bajnokságok aranyérmeseit. A szőregiek a megyei II. osztály alsóházában végeztek az élen, rajtuk kívül a megyei II. osztály felsőházi küzdelmeit megnyerő Makói FC II. és a megyei I. osztály U19-es pontvadászatát az élen záró Szegedi VSE kapott meghívást. A tornát a Maros-parti fiatalok nyerték meg, akik mindkét ellenfelüket meg tudták verni a kétszer 25 perces mérkőzéseken. Ezzel a Makó hódította el azt a címet, mely a tavalyi esztendőben a Hódmezővásárhelyi FC II.-é lett. A virtuális dobogó második fokára ezúttal a SZVSE, a harmadikra a hazai gárda állhatott. A viadal végén valamennyi együttes tagjai megkapták a bajnoki címmel járó aranymedáliákat és trófeákat Nógrádi Tibortól, az MLSZ Csongrád megyei igazgatójától. A vasárnapi helyezésekért külön kupák is jártak. A résztvevők a végén közösen fogyasztották el a vendéglátók által elkészített pörköltet. Nógrádi Tibor portálunknak elmondta: nagy öröm számára, hogy a szőregiek külön bejelentkeztek a rendezésért, ahogyan Csongrád is az előkészítő korosztály bajnokainak tornájáért. Az igazgató szerint az utóbbi évek egyik legnagyszerűbb utánpótlás-rendezvényét tartották meg vasárnap, amiért a SZEGEDma.hu-n keresztül is köszönetet mondott a szervezőknek.

Megyei ifibajnokok tornája, Szőreg, eredmények:

Makói FC II. – Szőregi RSE 2-0. Gólszerzők: Szabó N., Grúber M. Makói FC II. – Szegedi VSE 2-1. Gólszerzők: Szabó N., Grúber M., illetve Márki K. Szegedi VSE – Szőregi RSE 1-0. Gólszerző: Lukács T. A végeredmény: 1. Makói FC II., 2. Szegedi VSE, 2. Szőregi RSE

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.