Ingyen utazhatnak a szabadtérire a temesváriak

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

További 50%-os kedvezmény a jegyekre

Az ember tragédiája július 2-i előadására a temesváriak 50% kedvezménnyel válthatnak jegyet, sőt az első 50 jegyigénylő utazását is a Szegedi Szabadtéri Játékok biztosítja.

Jelentős számű néző érkezik minden évben Temesvárról a Szegedi Szabadtéri Játékok és Fesztivál Szervező Nonprofit Kft. által szervezett nyári zenés színházi fesztiválra, mely Magyarország legnagyobb ilyen jellegű rendezvénye. A szabadtéri most kivételes lehetőséggel szeretne kedveskedni nekik. A szervezők egy kivételes, csak a temesváriaknak szóló akcióval szeretnék segíteni a színház szerelmeseit: a város és Szeged közötti oda-vissza utazást ingyen biztosítják az első ötven jegyvásárlónak, az ember tragédiájára pedig féláron válthatnak jegyet.

Parádés szereposztások

A fesztivál idén is csábító programot ígér: minden műfaj rajongója megtalálhatja kedvencét a 2011-es műsorban. Ünnepi előadásként kerül színre Az ember tragédiája. Vidnyánszky Attila rendező olyan színészekkel viszi színre mint Ónodi Eszter, Rátóti Zoltán, Trill Zsolt, Cserhalmi György, Gáspár Sándor, Blaskó Péter és Földes László Hobo. A víg özvegy operettben szintén parádés szereposztásra számíthatunk: olyan nagyszerű színészeket sikerült megnyerni a produkcióba mint Haumann Péter, Bajor Imre, Molnár Piroska, Csákányi Eszter, Hernádi Judit és Szacsvay László. Az operaénekesek közül Herczenik Anna, Keszei Bori, Kálmán Péter és Boncsér Gergely kápráztatja el a közönséget. A produkció rendezője az USA-ban dolgozó Kozma Péter lesz.

Nemzetközi szereposztással kerül színre a tavalyi év visszatérő produkciója, egyben legnagyobb sikere, a Carmen „élményopera”, Kero® rendezésében. A buja cigánylányt idén is Mester Viktória alakítja, gyilkos szerelmét pedig Arnold Rutkowski. A csábító torreádor, Escamillo szerepében a kétszeres Grammy-díjas, jóképű afro-amerikai operista, Nmon Ford mutatkozik be. Az évad utolsó bemutatóját Béres Attila rendezi. A Valahol Európában musicalben a legjobb magyarországi színházak fantasztikus művészei vesznek részt a produkcióban: Mácsai Pál, Alföldi Róbert, Tompos Kátya, Keresztes Tamás, Pindroch Csaba, Szarvas József és Szőcs Artur.

Az előadásokkal együtt a Reök (Regionális Összművészeti Központ) kiállításai is garantálják a minőségi kulturális kikapcsolódást. A nívós képzőművészeti események közül a szabadtéri időszakában idén a XXXVI. Szegedi Nyári Tárlat, a Hundertwasser-kiállítás, Buday György grafikái és egy nagyszabású gyűjtemény, Bodnár Zoltán műgyűjtő tulajdonai várják a látogatókat.

Jegyek a +3662/471-411, illetve a +3662/541-205-ös számon, illetve a jegyrendeles@szegediszabadteri.hu e-mail címen foglalhatók.

A részletes programért kattintson IDE.

Előző sztori

Ismét kitárja kapuit Mórahalom – jövő pénteken kezdődik a Homokháti Sokadalom

Következő sztori

Több mint húszezer néző a szegedi bábszínház előadásain

Legutóbbi hasonló cikkek