SZEGEDma-kupacsata szerdán az Etelka soron

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Megpezsdült a kupaélet a megyében, melynek csúcspontja a KITE-Szeged és a Tisza Volán összecsapása lesz a SZEGEDma.hu megyei magyar kupáért szerdán a Felső Tisza parti stadionban. A finálé az Ásotthalom – Csanádpalota bronzcsatájával kezdődik, aminek tétje – a pénzjutalom mellett – a főtáblára jutás.

Harmadjára méri össze tudását a KITE-Szeged és a Tisza Volán együttese. A bajnokságban eddig kétszer mattolta a KITE a Volánt, úgyhogy van mit törlesztenie a Buchholcz-legényeknek. A két NB III-as alakulat már a főtáblára jutott, így a tét a győztesnek járó díszes serleg, amit 80 ezer forint „kísér”, a második 60, a harmadik pedig 40 ezer forintban részesül.
Sokkal nagyobb a tét a bronzéremért pályára lépő megyeegyes Ásotthalom és Csanádpalota összecsapásán, a magyar kupa országos főtáblájára csak a harmadik helyezett léphet fel.
A döntő a bronzcsatával kezdődik a Felső Tisza parti stadion műfüves pályáján 18 órakor, a döntő pedig este 20 órakor indul, a belépő 200 forint.

Default thumbnail
Előző sztori

Rendőr utasította helyre Magyarország bukaresti nagykövetét

Következő sztori

Szegedi dzsiu-dzsicu érmek a Hírös-kupán

Legutóbbi hasonló cikkek