Labdarúgás: pontokat hagyott Domaszéken az IKV

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az első és a második félidőben is rengeteg lehetőséget puskáztak el a szegediek, így a hajrára emberhátrányba is került Domaszék felül tudott kerekedni a megyei III. osztály 28. fordulójában.

A harmadik helyezett Domaszékhez látogatott a megyei III. osztály 28. fordulójában vasárnap az IKV Alsóváros gárdája. Eseménydús találkozón a jóval rutinosabb labdarúgókból álló Alsóváros rengeteg helyzetet dolgozott ki az első félidőben, de a befejezések rendre erőtlenre sikeredtek, és ahogy lenni szokott: a dobogós helyezésre hajtó Domaszék két támadás végén jutott biztosnak tűnő előnyhöz. A második félidőre átszervezett Alsóváros a szünet után szűk negyedóra alatt kiegyenlített, emberelőnybe is került, több alkalma volt a vezetés megszerzésére, ám a hajrá a nagyot küzdő hazaiaknak sikerült jobban, és tartották otthonukba a három pontot. A szegediek így egy helyet rontva visszaestek a tabella kilencedik pozíciójába.
Két hazai találkozó következik majd Kiss Ferenc együttese számára szerdán a Kübekháza, szombaton pedig a Deszk csapata lesz az ellenfél 17 órai kezdettel a Szabadság téren.

A megyei III. osztály 28. fordulójában:

Domaszék SK – IKV Alsóváros SE 4-3 (2-0). Domaszék, 100 néző, vezette: Cser (Kádár-Németh).
Domaszék: Baranyás Cs. – Fodor Zs., Oláh, Kiss, Deli, Kertész, Klötzl, Deák Zs., Dönczi (Ábrahám 65′), Fülöp (Deák T. 80′), Fodor M. Edző: Csányi Lajos.
IKV Alsóváros: Farkas I. – Daróczi, Farkas M., Kéri, Török, Pipicz, Tóth G., Szentágotai, Szepesi, Farkas K. (Martonosi A. 46′), Káity. Edző: Kiss Ferenc.
Gólszerzők: Fodor M., Klötzl, Oláh, Deák Zs., illetve Káity, Martonosi A. (11-esből), Tóth G. (11-esből)
Sárga lap: Fodor Zs., Klötzl, illetve Török, Daróczi, Kéri, Szepesi
Kiállítva: Deli (65′)

A meccs krónikája:

29. perc: Deák Zs. 25 méteres lövése a felső lécről Fodor M. elé pattant, a csatár 10 méterről a jobb sarokba helyezte a labdát; 1-0
39. perc: Klötzl 14 méterről lőtt az alsóvárosi kapuba, 2-0
49. perc: Farkas M. beadását Káity 10 méterről emeli a léc alá; 2-1
58. perc: Szepesit a büntetőterületen belül felvágták. 11-es! Martonosi A. laposan a jobb alsó sarokba küldte a labdát; 2-2
65. perc: A középen kiugró Farkas M.-t hátulról kaszálta el Deli, ezért a domaszéki védő piros lapot kapott. A szabadrúgásból, 18 méterről Szepesi a bal oldali kapufát találta el.
83. perc: A felfutó Oláh 16 méterről, félmagasan a kapu bal oldalába küldte a labdát; 3-2
85. perc: Deák Zs. gyors hazai támadás végén, 18 méterről erős lövést küldött a vendégcsapat kapuja közepébe; 4-2
90. perc: A védőt kicselező Tóth G.-t buktatták a büntetőterületen belül. Ez is 11-est, amit a sértett biztosan küldött a jobb sarokba; 4-3

Előző sztori

Államadósság – meghallgatják Medgyessyt

Következő sztori

Hátország: a Békéscsaba sem állította meg a Hüvös-fiúkat