Bulvár

Körözött BMW és illegális bevándorlók Nagylaknál

Körözött BMW és illegális bevándorlók Nagylaknál

2011. május 11., szerda
Körözött BMW és illegális bevándorlók Nagylaknál

Körözött gépkocsi, majd az éjszaka folyamán négy határsértő akadt fenn az ellenőrzésen kedden a Nagylaki Határátkelőhelyen - tudtuk meg Tuczakov Szilvána rendőrségi szóvivőtől.

A BMW típusú, német rendszámú személygépkocsi vezetője délután jelentkezett kilépésre az átkelőn. A jármű ellenőrzése a Schengeni Információs Rendszerben azonban találatot jelzett, a járművet a külföldi hatóságok körözik. A BMW-t a rendőrség lefoglalta, egyúttal értesítéssel élt az ORFK schengeni kapcsolattartó pontja felé, mely intézkedik a jármű további sorsával kapcsolatban. Az éjszaka folyamán pedig négy határsértőt fogtak el a nagylaki határrendészek a zöldhatár közelében. Az illegális migránsokra a stabil hőkamera segítségével bukkantak a járőrök Nagylak és Csanádpalota között, amint az éjszaka sötétjét kihasználva igyekeznek az ország belseje felé. A határsértők török, iráni, palesztin és tunéziai állampolgárok. Ügyükben idegenrendészeti eljárás indult - tette hozzá a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.