Bulvár

Kölyök biztonsági kártyával bővült a Bárka-sorozat

Kölyök biztonsági kártyával bővült a Bárka-sorozat

2011. május 17., kedd
Kölyök biztonsági kártyával bővült a Bárka-sorozat

Kölyök biztonsági kártyával bővült a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya által terjesztett Bárka-kártyák köre.

A legkisebbeknek szánt, pénztárcában elhelyezhető kártya a legfontosabb segélyhívó számok mellett tartalmazza a gyerek nevét és a baj esetén értesítendő hozzátartozó elérhetőségét. Az immár négy korosztálynak információt hordozó Bárka-kártya sorozat célja az, hogy az alapvető információk, telefonszámok mindig kéznél legyenek. A főkapitányság bűnmegelőzési munkatársai eddig 14 ezer darabot osztottak szét különböző megyei rendezvényeken. Ebből hatezer darab középiskolásokhoz került iskolai bűnmegelőzési programok keretében. A közeljövőben további húszezer kártya kiosztását tervezik. A sorozat új tagját elsősorban ovisoknak és az általános iskola első, második osztályába járó diákoknak szánják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.