/

Forgalomkorlátozás a Rókusi körút és a Körtöltés utca kereszteződésében

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A 2-es villamosvonal kiépítése a tervek szerint május 20. pénteken a Rókusi körút és a Körtöltés utca kereszteződésében burkolatépítéssel folytatódik. A munka előreláthatólag két hétig tart és forgalomkorlátozást von maga után.

Május 20-án pénteken a tervek szerint útépítési munkákat végez a 2-es villamosvonal kivitelezője a Rókusi körút külső oldalán, a Körtöltés utcai kereszteződésben. A burkolat-helyreállítás forgalomkorlátozással jár. Lezárják a Körtöltés utcai csomópontot a Rókusi körút külső részén. A keresztforgalom átmenetileg szünetel. A belváros felőli oldalon a Körtöltés utcából balra és jobbra lehet kikanyarodni a körútra. A lezárt csomópontot kikerülni a Rókusi körút–Szatymazi utca–Petresi utca irányában lehet. A forgalomkorlátozás előreláthatólag két hétig tart.

A Rókusi körúton a Tesco parkoló bejáratától a Kisteleki utcáig változatlanul kétszer egy sávon lehet közlekedni, a hipermarket oldalán. Továbbra is kikapcsolva maradnak a jelzőlámpák. Az autóbuszok az eddigiek szerint ideiglenes megállóhelyeken állnak meg, az eredeti megállók közelében.

Előző sztori

Kortárs finn képzőművészek tárlata Szegeden

Következő sztori

SZEGEDma Plusz Szabó Tamással, Kondé Lajossal és az Ezerjó Borszaküzlettel + FOTÓK