Sport

Asztalitenisz: Floratom-döntetlen Szombathelyen

Asztalitenisz: Floratom-döntetlen Szombathelyen

2011. május 15., vasárnap
Asztalitenisz: Floratom-döntetlen Szombathelyen

Döntetlent játszott a Floratom AC Szeged férfi asztalitenisz együttese az Extraliga 18. fordulójában Szombathelyen, míg az NB I Keleti csoportjában vitézkedő második csapat a Makó legyőzésével biztosította bajnoki harmadik helyét.

Beragadt a rajtnál a Floratom együttese: a Dudás–Lukács duó vereségét követően

Perei Fixl, Dudás pedig Szita

ellen veszített váratlanul, így

Lukács Szarka

felett aratott győzelme jelentette az első szegedi sikert, 3-1. Perei összeszedte magát, négy játszmában múlta felül Szarkát, de a válogatott kerettel tréningező Szita újabb győzelmével 4-2-re vezettek a vasiak. Hosszú hajrát nyitott a Floratom: Dudás előbb Fixlt, majd Szarkát győzte le három játszmában, majd Perei a nap mérkőzésén megadásra kényszerítette Szitát, 4-5. Eközben Lukács Fixl ellen a döntő játszmában szenvedett vereséget, így megosztoztak a pontokon a csapatok.

Férfi asztalitenisz Extraliga, 18. forduló:

Szombathelyi AK – Floratom Szeged AC 5–5

Győztek:

Dudás 2, Perei 2, Lukács 1. Lukács Levente:

"Mostoha körülmények között, tét nélküli összecsapáson rászolgáltunk az egy bajnoki pontra."

Férfi NB I Keleti csoport:

Makói SVSE – Floratom Szeged AC II. 7–11

Győztek:

Bunda 2, Gazdag 2, Csetle 1 , a Gazdag-Csetle és a Bunda-Tóth páros, ill. Erdélyi 4, Kószó 4, Tarkó 2, Szollár 1. Ezzel a győzelemmel a Floratom II. együttese egymást követő két éven belül másodszor állhat fel a dobogó harmadik fokára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.