Wellness- és konferenciaszálloda nyílik Mórahalmon uniós támogatással + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

no images were found

Mórahalom szívében, több mint fél milliárd forint uniós támogatás segítségével nyithatja meg kapuit pénteken a Hotel Colosseum Wellness és Konferencia Szálloda.

A római Colosseum formáját idéző négycsillagos hotel épülete Szegedtől mindössze 20 km-re helyezkedik el, közvetlenül a mórahalmi gyógyfürdő mellett. A szálloda hat szinten, négy emelettel várja vendégeit 77 szobával – köztük standard, superior és deluxe szobákkal -, illetve nászutas, elnöki és családi lakosztályokkal. A szobák és a lakosztályok döntő többsége erkéllyel rendelkezik, emellett 77 parkolóhelyet is kialakítottak a beruházás részeként.
A pihenni, kikapcsolódni vágyókat többek között jakuzzi, gyermekpancsoló, koktélmedence, élménymedence, Kneipp-medence, továbbá a wellnessrészlegen trópusi élményzuhany, infra- és finnszauna, csobbanó medence, gőz-, valamint sókamra várja.
A szállodában a szépülésre vágyóknak fodrászat, kozmetika és szolárium is rendelkezésére áll. Mind a testi, mind a lelki felüdülés érdekében széleskörű masszázsszolgáltatásokat kínál a hotel. A konferenciára érkező vendégek kényelmét igény szerint különálló ágyas szobák, valamint széleskörű multimédiás szolgáltatásokkal felszerelt konferenciaterem szolgálja.
A szállodában kialakítottak egy éttermet, grillbárt és grillteraszt, valamint koktél- és salátabárt is.
A beruházás a Dél-alföldi Operatív Program keretében 512 millió forint támogatással valósulhatott meg. A hotel fejlesztése nyomán 43 új munkahely létesült. Az Új Széchenyi Terv turisztikai célú pályázati kiírásai regionális szinten további forrást biztosítanak a turizmusfejlesztéshez, a támogatott beruházásokkal pedig előtérbe kerül a munkahelyteremtés is. A Colosseum Hotel közvetlen szomszédságában a nemrégiben átadott, szintén uniós támogatásból megújult Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő és járóbeteg-szakellátó központ is várja fürdőzni és gyógyulni vágyókat.
A „Hotel Colosseum wellness- és konferenciaszálloda létrehozása Mórahalmon” című projekt megvalósulásának utolsó mozzanatához érkezett: az ünnepélyes megnyitóra április 8-án 18 órakor kerül sor.

no images were found

Default thumbnail
Előző sztori

Pénteken debütál a Három nővér a Kisszínházban + VIDEÓ

Default thumbnail
Következő sztori

A makói kórház adósságáról egyeztet a megye

Legutóbbi hasonló cikkek