Kultúra

Két tucat új könyv a Bookline toplistáján

Két tucat új könyv a Bookline toplistáján

2011. április 6., szerda
Két tucat új könyv a Bookline toplistáján

Valami lehet a tavaszi levegőben, hiszen a Bookline márciusi toplistáján szereplő ötven könyvnek közel a fele abszolút újdonság és a lista nemcsak friss, hanem rendkívül színes is. A Top 10-ben találhatunk politikai témájú írást, fejlődésregényt, mesekönyvet, vámpír sztorit, de Dzsingisz kán élete és a Tízparancsolat értelmezése is nagy kedvenc lett a magyar olvasók körében - írja az InfoRádió.

Újoncként rögtön az első helyen landolt

Paul Lendvai

Az eltékozolt ország című könyve, amely a magyar demokrácia politikai történéseinek miértjeit feszegeti, míg

Fejős Éva

Dalma című regénye már négy nap után a 2. hely büszke tulajdonosa lett. Az írónőt nem kell bemutatni a magyar olvasóközönségnek, a címszereplő pedig a Cuba Libréből lehet ismerős.

Ugron Zsolna

Úrilányok Erdélyben és a

Logue-Conradi

írópáros A király beszéde című regénye is kitartóan őrzi pozícióját a Top 5-ben. A sólyom kinyújtja karmait című regényével feszült mongol kalandokat ígér olvasóinak,

Böjte Csaba

ferences szerzetes az Iránytű a végtelenhez című munkájával a Tízparancsolat vallásfilozófiai labirintusában kínál navigációt az olvasóknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.