Szórakozás

Kedd: Fényes csillag a Grand Caféban

Kedd: Fényes csillag a Grand Caféban

2011. április 12., kedd
Kedd: Fényes csillag a Grand Caféban

Az angol romantikus költő, John Keats életéről szóló film, a Fényes csillag már befejeződött, de a néző nem mozdul. Végignézi a stáblistát, csak azért, hogy közben a főszereplő, Ben Whishaw előadásában meghallgathassa a halhatatlan remekművet, az Óda a csalogányhoz című verset, és azon kapja magát, hogy az akció- és katasztrófafilm, illetve a perverzitást és torz kapcsolatokat előtérbe helyező művészfilm korában mennyire vágyik az igényes, szép, kosztümös alkotásokra, a nemes lelkű hősökre, a tiszta érzelmekre.

Színház:

18:00 Kisszínház Anton Pavlovics Csehov: Három nővér

Mozi:

Zsigmond Vilmos terem:

20:00 Fekete Hattyú

Balázs Béla terem:

14:00 Fekete Hattyú 16:00 20:30 Precious – A boldogság ára 18:15 Rango

Csőke József terem:

17:30 A zöld sárkány gyermekei 19:30 Menedék

Grand Café:

19.00: Fényes csillag (Bright Star), 2009, feliratos, angol-ausztrál-francia, 119 perc, rendező: Jane Campion 21.00: Egy család (En familie), 2010, feliratos, dán, 111 perc, rendező: Pernille Fischer Christensen

Millenniumi Kávéház:

20:00 Chelsea (angol) – Manchester United (angol) BL negyeddöntő mérkőzés kivetítése

Rókusi fiókkönyvtár

14:00 Nagy(i) írók klubja Felolvasó-délután a szenior klubtagok írásaiból

Közéleti Kávéház:

17:00 óra SZTE Állam- és Jogtudományi Kar 3. emelet Társalgó (Tisza Lajos krt.54.) Megjelentek, és március 1-től beadhatók az Új Széchenyi Terv pályázatai! Ki ne szeretne vállalkozását, lakását, társasházát vagy szervezetét fejleszteni, jobbítani, különösen, ha ehhez külső segítséget is igénybe vehet. Hogyan pályázzunk? Mikor kell elkezdeni a pályázásra történő felkészülést? Mire vigyázzunk? Milyen pályázatok jelentek meg? Ezekre és hasonló kérdésekre adunk választ az előadás során, melyre várunk minden volt és leendő pályázót. Előadó: Mezei Károly 18:00 óra, Bibliotéka (Kálvária sgt. 14.) Íróklub: Spontán beszélgetés egymásközt. Résztvevők: az éppen ráérő és a Kávéházba betérő írók, költők, továbbá az esetleg ráérő érdeklődők. Aki hellyel kínálja a betérőket: Tatár Rózsa"

Buli:

21:00 Szote Klub: Mystery Gang 22:00 JATE Klub: Law fari napok nyitóbuli 22:00 Central Kávézó és Retro Club: Tesis buli - DJ Lennard, Vicktor Smith

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.