Sport

Fallabda: magyar kupát nyert a Tisza Squash SE

Fallabda: magyar kupát nyert a Tisza Squash SE

2011. április 7., csütörtök
Fallabda: magyar kupát nyert a Tisza Squash SE

Szombaton véget ért a 2011-es Head Squash Magyar Kupa. A férfiaknál a Tisza Szeged egyesülete szerezte meg az aranyérmet, a nőknél a szegedi származású Szombati Edina vezetésével az RSE csapata állhatott a dobogó legfelső fokára.

A magyar kupa versenysorozat legfontosabb ismérvei, hogy csak magyarok indulhatnak és minden egyesület csak egy csapatot indíthat a tornán. A selejtező körök után a férfiak mezőnyében a legjobb 8 csapat, a nőknél pedig a legjobb négy mérte össze tudását a hétvégi döntő alkalmával a budaörsi Online Squash Clubban. A legizgalmasabb mérkőzések a nap végén a Tisza Squash SE és a PSA - Griff között dőltek el. Az első két meccset az utánpótlás kiválóságai,

Rácz Péter

és

Vas Máté

simán nyerték, mindketten 3-1-re. A harmadik meccsen a csapatok első számú játékosai léptek pályára. A papírforma alapján az ország legjobbja,

Krajcsák Márk

3-0-ra győzte le a 18. évét idén betöltő Sebők Benedeket. A végjátékban

Hoffman Péter

3-0-ra győzte le

Gubi Ramont

, amivel bebiztosította csapata helyét a dobogó legfelső fokán. A szegedi Tisza Squash SE fiataljai 17,5 éves átlagéletkorukkal és kizárólagos saját nevelésű játékosaival egyedülálló sporttörténelmet írtak a felnőtt magyarkupa-versenyek történetében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.