Sport

Ülőröplabda: harmadik a Csakazért SE a kupában + FOTÓK

Ülőröplabda: harmadik a Csakazért SE a kupában + FOTÓK

2011. március 13., vasárnap
Ülőröplabda: harmadik a Csakazért SE a kupában + FOTÓK
Csütörtök este sikerült, ami a szegedi ülőröplabdázás történetében eddig még soha: a Csakazért SE dobogóra állhatott a magyar kupa küzdelmeiben. A közös rendezésű debreceni Főnix csarnokban a tavalyi ezüstérmes Sprint SC ellenében vívott bronzcsatát végül megérdemelten 3-2 arányban a Csakazért SE röplabdásai nyerték, ezzel elérve a klub történetének eddigi legnagyobb sikerét. A Bikák évek óta vártak erre a sikerre, amit most az ellenfelénél lelkesebb és egységesebb játék hozott meg. A csapat köszönetét fejezte ki a Szeged Városi Sportigazgatóságnak és Petrovics Kálmánnak, akik támogatásukkal nagyban hozzájárultak a csapat sikeréhez. A következő megmérettetésre sem kell sokat várnunk, a folytatás a magyar bajnokságban Nyíregyházán, a kupagyőztes Piremon Se otthonában lesz március 26-án. Az egyesület minden kedden és csütörtökön este 19 órától várja az ülőröplabda iránt érdeklődő fiatal mozgássérült és ép érdeklődőket a Juhász Gyula Gyakorló Iskola tornatermében.

Ülőröplabda magyar kupa, mérkőzés a harmadik helyért:

Csakazért SE - Sprint SC 3-2 (25-18, 17-25, 25-12, 22-25, 15-7)A bronzérmes csapat tagjai: Lakatos Ferenc, Hovorka Norbert, Papp Szabolcs, Forró Tamás,Gyimesi Nóra, Csáki Szilvia, Nieselberger Attila, Rózsa Katalin, Stoica Florián, Hegedűs Tamás, Jónás László. Vezetőedző: Csíkos Gábor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.