Ülőröplabda: harmadik a Csakazért SE a kupában + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

no images were found

Csütörtök este sikerült, ami a szegedi ülőröplabdázás történetében eddig még soha: a Csakazért SE dobogóra állhatott a magyar kupa küzdelmeiben.

A közös rendezésű debreceni Főnix csarnokban a tavalyi ezüstérmes Sprint SC ellenében vívott bronzcsatát végül megérdemelten 3-2 arányban a Csakazért SE röplabdásai nyerték, ezzel elérve a klub történetének eddigi legnagyobb sikerét. A Bikák évek óta vártak erre a sikerre, amit most az ellenfelénél lelkesebb és egységesebb játék hozott meg. A csapat köszönetét fejezte ki a Szeged Városi Sportigazgatóságnak és Petrovics Kálmánnak, akik támogatásukkal nagyban hozzájárultak a csapat sikeréhez.
A következő megmérettetésre sem kell sokat várnunk, a folytatás a magyar bajnokságban Nyíregyházán, a kupagyőztes Piremon Se otthonában lesz március 26-án.
Az egyesület minden kedden és csütörtökön este 19 órától várja az ülőröplabda iránt érdeklődő fiatal mozgássérült és ép érdeklődőket a Juhász Gyula Gyakorló Iskola tornatermében.

Ülőröplabda magyar kupa, mérkőzés a harmadik helyért:

Csakazért SE – Sprint SC 3-2 (25-18, 17-25, 25-12, 22-25, 15-7)
A bronzérmes csapat tagjai: Lakatos Ferenc, Hovorka Norbert, Papp Szabolcs, Forró Tamás,Gyimesi Nóra, Csáki Szilvia, Nieselberger Attila, Rózsa Katalin, Stoica Florián, Hegedűs Tamás, Jónás László. Vezetőedző: Csíkos Gábor.

no images were found

Előző sztori

Vizsgálják a hamburgeradó bevezetését

Következő sztori

Átadták a Szegedért Alapítvány díjait + FOTÓK