Közélet

Ötmilliárd forint munkahelyteremtésre - fórum lesz Szegeden

Ötmilliárd forint munkahelyteremtésre - fórum lesz Szegeden

2011. március 8., kedd
Ötmilliárd forint munkahelyteremtésre - fórum lesz Szegeden

Munkaadóknak szervez fórumot a Csongrád Megyei Kormányhivatal és a Munkaügyi Központ

A várakozások szerint, országos szinten akár 2.700-3.000 új munkahely jöhet létre és további 5.000-6.000 munkahely megőrzése válik lehetővé azzal a nemrégiben kiírt pályázattal, amelyre ötmilliárd forintos keretösszeget nyitott meg a Nemzetgazdasági Minisztérium.

Elsősorban mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásait támogatja az a Nemzetgazdasági Minisztérium által meghirdetett pályázat, amely ötmilliárd forintot nyitott meg az Új Széchenyi-terv prioritásaihoz illeszkedve. A nagyon kedvező lehetőséggel élve akár 2,2 millió forint támogatás is szerezhető munkahelyenként. A Csongrád Megyei Kormányhivatal és Munkaügyi Központ a pályázati lehetőséget bemutató részletes tájékoztatóra hívja a munkaadókat, amelynek célja, hogy minél több kis- és középvállalkozás értesüljön a pályázati forrásról és ezáltal minél több álláskereső kerüljön vissza Csongrád megyében is a munka világába. A pályázati lehetőséget részletesen egy munkaadói fórumon mutatja be a Csongrád Megyei Kormányhivatal és Munkaügyi Központ amelynek a Bocskai utcai székház ad helyet 2011. március 10-én csütörtökön 10 órától (Szeged, Bocskai u. 10-12. I. emelet 40-es terem).

Program

10.00 Megnyitó B. Nagy László kormánymegbízott 10.10 Tájékoztatás a munkahelyteremtő programról Nagy Ágnes igazgató 10.30 Konzultációs lehetőség az érintett témáról, egyéb kérdések, javaslatok Levezető elnök: Juhász Károly, igazgató

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.