Sport

Nyerjen ingyenjegyet a Mediteam - Pécs rangadóra!

Nyerjen ingyenjegyet a Mediteam - Pécs rangadóra!

2011. március 4., péntek
Nyerjen ingyenjegyet a Mediteam - Pécs rangadóra!

A Mediteam Szeged női kosárlabdacsapatának március 5-i, szombati, 18 órakor az újszegedi sportcsarnokban kezdődő Pécs elleni bajnoki mérkőzésére - mely egyben a lányok utolsó alapszakaszbeli találkozója is - előzetes regisztrációt követően, 50 darab kétszemélyes belépőt biztosít a klubvezetés.

Regisztrálni

a Mediteam Szeged honlapján

lehetséges, egy felhasználói fiók létrehozását, majd a díjmentes belépést promótáló bejegyzés kommentelését követően. Az oldalon már korábban regisztrált felhasználóknak csak hozzászólniuk kell a bejegyzéshez. A leggyorsabb ötven hozzászóló email-címére a pénteki nap folyamán küldik ki a szervezők a kinyomtatható jegyet. A nyertesek a bajnokság, szegedi szempontból mindenképp egyik legkiemeltebb, a jelenlegi második helyezett Pécs elleni, közönségcsalogató rangadóján vehetnek részt ingyen, másodmagukkal. A Mediteam Szeged csapata hatodik a bajnokság alapszakaszában és e pozícióból várja a rájátszást, ahol legnagyobb valószínűséggel a Győrrel kell megküzdenie a bajnoki elődöntőért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.