Sport

Kosárlabda: vereséggel zárta a Kosársuli az alapszakaszt

Kosárlabda: vereséggel zárta a Kosársuli az alapszakaszt

2011. március 29., kedd
Kosárlabda: vereséggel zárta a Kosársuli az alapszakaszt

Az alapszakasz utolsó mérkőzésen a bajnok Jászberény otthonában lépett vasárnap pályára az EnterNet Vásárhelyi Kosársuli az NB I/B Keleti csoportjában, és ismét vereséget szenvedett.

Pedig az

Utasi, Böszörményi, Czibere, Vas

és (egy jó)

Babut

összeállítású csapat akár nyerhetett volna. Csak feltételes módban persze, mert nem ők játszottak. A körülményekhez képest így jól helytálltak Kukláék - hiszen ha csak az eladott labdák száma kevesebb lett volna, máris szoros meccset látnak a nézők. Meglepően jól kezdett a Kosársuli, az 5. percben

Kukla

és

Dani

szép kosaraival még 14-13-ra vezettek a kék-sárgák. Ezután jöttek a "szokásos" eladott labdák, és máris megléptek a hazaiak. (26-16) A forgatókönyv a továbbiakban is hasonló volt: 3-4 perc jó védekezés és szép támadások, majd hibák sorozata - és könnyű jászberényi kosarak. Szünet után is Kukla volt a legjobb, de eredményesen játszott

Szilágyi

és

Mócsai

is. A húsz pont körüli hátrányt egy ideig sikerült tartani, de elég volt néhány rossz döntés (és dobás) támadásban - máris növelték az előnyüket a hazaiak. Az utolsó negyedben már szinte a Kosársuli junior csapata játszott, de ők is helyt álltak. A végeredmény nem igazán reális, mert az erősen tartalékos Vásárhely jól játszott. Sajnos minden eladott labdából eredményes lerohanást hajtott végre a hazai csapat, ráadásul szinte az összes lepattanó az övék volt. A Kosársuli maradt a 4. helyen, és 7 vereséggel kezdi két hét múlva a rájátszást.

Férfi kosárlabda NB I/B Keleti csoport, 22. forduló:

Jászberényi KSE - EnterNet Vásárhelyi KS 113-80 (33-22, 28-20, 27-17, 25-20)

Jászberény, 150 néző. Vezette: Gál, Balogh, Mester.

Kosársuli:

DANI 17/9, Szilágyi 10/3, MÓCSAI 12/3, KUKLA 21/3, Babut 7.

Csere:

Grezsa 5, Bartucz 2, Schéda 4, Czuprák Á. 2.

Vezetőedző:

Elek András. Elek András:

"Ettől a csapattól ez kiváló teljesítmény volt, mert kicsit nyugodtabb és okosabb játékkal akár szoros meccset is játszhattunk volna a bajnok otthonában."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.