Bulvár

Top 10-es bűnöző rendőrkézen

Top 10-es bűnöző rendőrkézen

2011. február 14., hétfő
Top 10-es bűnöző rendőrkézen

A Csongrád megyei top 10-es listán is szerepelt az a 33 éves férfit, akit szombaton este fogtak el a Szegedi Rendőrkapitányság Tarjánvárosi Rendőrőrsének nyomozói testvére lakásán – tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A rendőrök szombaton este olyan információk birtokába kerültek, hogy a hat elfogatóparanccsal körözött férfi Szegeden, a Csongrádi sugárút egyik lakásában tartózkodik. A tarjánvárosi nyomozók ellenőrizték a lakcímet, ahol meg is találták, majd elfogták a bűnözőt. Ellene összesen hat elfogatóparancs volt érvényben vagyon elleni bűncselekmények miatt. A rendőrség a férfit elfogását követően átadta a Szegedi Fegyház és Börtönnek, ahol megkezdte a bíróság által vele szemben jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.