Sport

Labdarúgás: megszórta az Algyőt a KITE + FOTÓK

Labdarúgás: megszórta az Algyőt a KITE + FOTÓK

2011. február 22., kedd
Labdarúgás: megszórta az Algyőt a KITE + FOTÓK
A szombati makói zakó után sikerélmény a KITE-Szeged játékosainak: Major László tanítványai a megyei II. osztályú Algyő SK-t verték meg a kedd esti edzőmeccsen. Sorban játssza felkészülési találkozóit az NB III Alföld csoport tavaszi szezonjának rajtjára készülvén a KITE-Szeged gárdája. A kék-fekete-zöldek szombaton kissé szétesően és zavartan futballozva 6-1-es vereséget szenvedtek Makón, keddre azonban könnyebb ellenfelet választottak magunknak. A megyei II. osztály Tisza-Maros csoportjának egyik élcsapata, az Algyő látogatott a Felső Tisza partra. A hazaiak 3-0-s félidőt követően 6-0-s győzelmet arattak, miközben még vagy tucatnyi hatalmas ziccert is elpuskáztak. A találkozón nem léphetett pályára a kisebb sérüléssel bajlódó hátvéd, Srdan Saulic. Hír a csapat háza tájáról, hogy a korábban kihirdetett kerethez képest az átigazolási időszak lejárta előtt egy változás mégis történt: szerződtették a francia támadót, Elvist. Eldőlt az is, hogy Horváth Péter, Keller József, Fődi Bence és Bárkányi Bálint tavasszal Kiskundorozsmán szerepel kölcsönben. Huszárikék Zsolték legközelebb szombaton lépnek pályára, amikor is egy minitornán vesznek részt a megye II-es Zsombó és a megye I-es Kiskundorozsma társaságában.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

KITE-Szeged - Algyő SK 6-0 (3-0). Szeged, Felső Tisza parti stadion, műfű. KITE-Szeged: Belecan - Varga I., Kazán, Gellér, Czibere - Kulacsik, Batik B., Laczkó, Bernáth - Huszárik - Pálinkó. Csere: Szucskó, Fődi, Vágó A., Nagy, ifj. Major, Gahwagi, Varga F., Balogh, illetve Batik G. és Kiss J. (kapusok). Vezetőedző: Major László. Gólszerző: Huszárik 2, Bernáth, Batik B., ifj. Major, Balogh. Major László: "Sajnos rengeteg helyzetet hagytunk ki, úgy tűnik, ezt kell gyakorolnunk az elkövetkező időben, illetve frissíteni kell a csapatot. Erőnk már van, a koncentráció még nem az igazi."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.