Sport

Labdarúgás: kimaradt KITE-helyzetek, vereség Kecskeméten

Labdarúgás: kimaradt KITE-helyzetek, vereség Kecskeméten

2011. február 5., szombat
Labdarúgás: kimaradt KITE-helyzetek, vereség Kecskeméten

Az NB II-es Orosháza legyőzését követően szombaton Kecskemétre látogatott a KITE-Szeged NB III-as labdarúgócsapata. A kék-fekete-zöldek a Bács megyeiek második számú együttese ellen küzdöttek a műkertvárosi pályán.

Az ugyancsak az NB III Alföld csoportban szereplő Kecskemét II. vendége volt szombaton délelőtt a KITE-Szeged. Ősszel a bajnokságban a Tisza-parti városban találkoztak a felek, akkor nem esett gól. Ezúttal viszont háromszor is zörögtek a hálók, s a végén a hazaiak örülhettek, hiszen

Török László

tanítványai változatos összecsapáson 2-1-es győzelmet arattak. A mieinknél kisebb sérülés miatt nem szerepelhetett

Kormányos Kolos, Gahwagi Nebil

és

Varga István,

Srdan Saulic

pedig munkahelyi elfoglaltság miatt maradt távol. Az első félidő közepén a vendégek szerezhettek volna vezetést, ám

Brinszky Adrián

büntetőt hibázott. Ezt követően a labdarúgás törvényei szerint betaláltak a kecskemétiek, akik így előnnyel is vonulhattak a szünetre. A második játékrészben sem futballozott rosszul a KITE-Szeged, sorra dolgozták ki a helyzeteket, ám a ziccerek kimaradtak. A KTE II. viszont jobban gazdálkodott a lehetőségekkel, második gólját is elérte. Nem sokkal a lefújás előtt

Ifj. Major László

révén szépítettek a kék-fekete-zöldek. A szegediek kicsit fáradtan mozogtak, érezni lehetett rajtuk, hogy kemény edzéseken kellett részt venniük az utóbbi napokban. Az Orosháza elleni bravúrt követően pedig talán nem is jött rosszkor ez a mérkőzés, hiszen a srácoknak tisztában kell lenniük vele, rengeteg munka vár még rájuk ahhoz, hogy céljaikat a tavasszal megvalósíthassák. A KITE-Szeged gárdája a következő edzőmeccsét kedden 18 órai kezdettel vívja a Felső Tisza parton a megyei I. osztályú Balástya ellen.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

Kecskeméti TE II. - KITE-Szeged 2-1 (1-0).

Kecskemét, műkertvárosi pálya.

KTE:

Járvás – Kiss L., Koncz, Piszikász, Szénási – Kovács Á., Nagy V., Erdélyi (Szabó T.), Tóth I. – Davi, Máté. Vezetőedző: Török László

KITE-Szeged:

Belecan - Czibere, Kazán, Gellér, Laczkó - Vágó A., Batik B., Huszárik, Brinszky - Bernáth, Kulacsik. Csere: Nagy A., Ifj. Major L., Bárkányi, Fődi, Balogh N., Tímár (k). Vezetőedző: Major László.

Gólszerző:

Kiss L., Nagy V., illetve Ifj. Major L. Major László:

"Nem játszottunk rosszul, akadtak biztató jelek, ugyanakkor rengeteg helyzetet puskáztunk el. A nagy terhelés rányomja bélyegét a csapatra, a felkészülésnek ebben a szakaszában érthető, ha fáradtak a játékosok."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.