Bulvár

Házasság Hete: akik mozijegyet nyertek

Házasság Hete: akik mozijegyet nyertek

2011. február 14., hétfő
Házasság Hete: akik mozijegyet nyertek

Javában zajlik a Házasság Hete 2011. Szerkesztőségünk játékában mozijegyet nyerhettek kedves Olvasóink a Belvárosi mozi vetítéseire, a nyertesek neve alább olvasható.

“Veled vagyok egész” – ezt a mottót választották az idei Házasság Hete rendezvénysorozat vezérgondolatává a szervezők. Immár negyedik éve hagyomány, hogy Bálint-nap tájékán a különféle egyházi közösségek országszerte a házasságra koncentráló rendezvényekkel készülnek – Szeged idén sem marad ki a sorból. Portálunk játékának nyertesei két-két mozijegyet nyertek, melyet a hét folyamán a Nász-ajánlat és Párterápia című filmekre válthatnak be a Belvárosi moziban. A győztesek: Hajzerné Kamuti Gizella Molnár Anita Kiri Ildikó Horváth Antal Papp Dávid Szatmári József Domokos-Széll Erika Madar Magdolna A nyerteseket telefonon értesítjük, szeretettel gratulálunk! Kövessék továbbra is a

Házasság Hete programjait, melyeket ITT

olvashatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.