Bulvár

Az unokának hoztak pénzt, háromszázezret vittek el

Az unokának hoztak pénzt, háromszázezret vittek el

2011. február 23., szerda
Az unokának hoztak pénzt, háromszázezret vittek el

Háromszázezer forinttal károsított meg egy idős asszonyt három kaposvári férfi tegnap délelőtt Szegeden. Az elkövetőket egy szolgálaton kívüli rendőr jelzése alapján sikerült elfogni - tudtuk meg Szenti Szabolcs rendőrségi szóvivőtől.

Két gyanús kinézetű férfira lett figyelmes tegnap délelőtt a Szegedi Rendőrkapitányság Tarjánvárosi Rendőrőrsének egyik szolgálaton kívüli munkatársa a Vértói úton, amint beszállnak egy autóba. Kerékpárjával követni kezdte őket, majd a Csongrádi sugárúton is figyelemmel kísérte, amint az egyik társasház körül „téblábolnak”, végül egy nyíló ajtót kihasználva bemennek a házba. A rendőr értesítette a szolgálatban lévő kollégáit, akik intézkedés alá vonták a menekülő elkövetőket. A gépjármű átvizsgálása során előkerült háromszázezer forint, amiről a három kaposvári gyanúsított elismerte, hogy abból a társasházból származik, ahonnan a rendőrök kijönni látták őket. Ekkor derült ki, hogy ketten bementek a házba, becsöngettek egy idős asszonyhoz, akinek azt mondták, hogy az unokájának hoztak pénzt. A néni készséges volt, elterelték a figyelmét, majd amikor megszerezték a pénzét, gyorsan távoztak. A Szegedi Rendőrkapitányság Tarjánvárosi Rendőrőrsének munkatársai a 24, 33 és 35 éves kaposvári lakosokat előállították. Kihallgatásukat követően a rendőrség lopás bűntett megalapozott gyanújával őrizetbe vette őket, és kezdeményezte mindhármójuk előzetes letartóztatását - tette hozzá a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.