Szórakozás

Szombat-vasárnap: Opera a moziban, operett az IH-ban

Szombat-vasárnap: Opera a moziban, operett az IH-ban

2011. január 7., péntek
Szombat-vasárnap: Opera a moziban, operett az IH-ban

A hétvégén a színházé a főszerep, MET közvetítés a Belvárosi Moziban, Operett Gála az IH.-ban. Dickens, Kálmán Imre, Görgey a Nemzeti színházban. Bábmese a Somogyi könyvtárban.

Színház

A Nagyszínházban szombaton 18 órakor Charles Dickens-, illetve Sebestyén Rita-féle Karácsonyi ének, A Kisszínházban 19 órától Görgey Gábor: Mikszáth különös házassága. A Nagyszínházban vasárnap 15 órától és 19 órától Kálmán Imre: Csárdáskirálynő A Kisszínházban 15 órától Görgey Gábor: Mikszáth különös házassága. A Kövér Béla Bábszínházban Vasárnap 11:00 órakor Minden egér szereti a sajtot című mese látható.

Puccini a Belvárosiban

Szombaton 19 órakor a Metropolitan Opera élő közvetítés: G. Puccini: A Nyugat lánya.

Szombat:

Zsigmond Vilmos terem: 10 órakor: Aranyhaj és a nagy Gubanc. 16 órakor: Tron: Örökség 3D. Balázs Béla terem: 14 órakor: Bogyó és Baboca, mese. 16 órakor és 18.15-kor: A lány aki a tűzzel játszik. 20.30-kor: Üvegtigris 3. Csőke József terem: 16.30-kor és 19.30-kor A tetovált lány.

Vasárnap:

Zsigmnond Vilmos terem: 10 órakor Aranyhaj és a nagy Gubanc. 16 órakor Tron: Örökség 3D. 18.15-kor Üvegtigris 3. 20 órakor Piranha. Balázs Béla terem: 14 órakor: Bogyó és Baboca - mese. 16 órakor és 18.15-kor: A lány, aki a tűzzel játszik. 20.30-kor: Üvegtigris 3. Csőke József: 16 órakor és 19.30-kor: A tetovált lány.

Grand Café:

Szombaton és vasárnap: 19 órakor: Bibliothéque Pascal, 2010, német-magyar, 105 perc, rendező: Hajdu Szabolcs. 21 órakor: Poézis - Mégis szép az élet (Shi), 2010, feliratos, dél-koreai, 139 perc, rendező: Chang-dong Lee.

Bábmese a Somogyiban

Szombaton 10:30 órakor családi délelőtt óvodásoknak, kisiskolásoknak és szüleiknek: „A didergő király” – bábmese Tóth Andrea előadásában a gyermekkönyvtárban.

Újévi Operett Gála az IH-ban

A szegedi IH Rendezvényközpontban vasárnap este19:00 órakor fergeteges operettshow-t láthat a közönség 2 felvonásban:. Közreműködnek a HungarOperett sztár szólistái, szimfonikus zenekara és tánckara, a Madách Színház, az Operettszínház, és a Vígszínház fiatal művészei. Sztárvendég: Oszvald Marika. Műsoron a legkedveltebb operett melódiák Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Huszka Jenő, Ábrahám Pál, Johann Strauss és Offenbach műveiből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.