Sport

Sportösztöndíjat alapít az EnterNet Vásárhelyi Kosársuli

Sportösztöndíjat alapít az EnterNet Vásárhelyi Kosársuli

2011. január 28., péntek
Sportösztöndíjat alapít az EnterNet Vásárhelyi Kosársuli

Országos szinten is egyedülálló ösztöndíjat ajánl fel az EnterNet Vásárhelyi Kosársuli csapata és az EnterNet 2001 Kft. olyan kosárlabdázók számára, akik a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola hódmezővásárhelyi telephelyére nyernek felvételt – tájékoztatta portálunkat Elek András, az egyesület elnöke, aki szerint hasonló kezdeményezésekkel elérhető lesz az is, hogy az országban megerősödjön az egyetemi sportolás helyzete is.

Az ösztöndíjra a sikeres felvételi után pályázhat majd három sportoló, ők havonta kapják majd meg az elnyert összeget. Elsősorban ezzel az ösztöndíjjal az általunk nagyszerű kezdeményeznek tartott új főiskolai tagozatot szeretnénk támogatni – hangsúlyozta az elnök. Hozzátette: emellett ez a program remekül illeszkedik a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének új elnökének,

Szalay Ferencnek

a programjába is, amelyben nagy hangsúlyt fektetnek az egyetemi és főiskolai kosárlabdázás felvirágoztatására is. Az EnterNet Vásárhelyi Kosársuli mindazon által szeretné azt is elérni, hogy a városból a tehetséges, fiatal kosarasoknak ne kelljen elmenniük más településekre tanulni, így a csapat számára folyamatos lenne az utánpótlás. Fontos az is, hogy a Dél-Alföldön NB II-es, vagy NB I-es csapatokban pattogtató játékosokat is ide vonzzák azokból a településekről, ahol nem szerezhetnek ilyen magas szintű diplomát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.