Bulvár

Gázolt a vonat Kiskunfélegyháza és Szeged között (FRISSÍTVE)

Gázolt a vonat Kiskunfélegyháza és Szeged között (FRISSÍTVE)

2011. január 7., péntek
Gázolt a vonat Kiskunfélegyháza és Szeged között (FRISSÍTVE)

Megindult a vasúti közlekedés pénteken 12 óra 50 perckor a baleseti helyszínelés idejére lezárt Kiskunfélegyháza-Szeged vasúti vonalon - közölte a rendőrség az MTI-vel.

A gyorsan elvégzett helyszíni vizsgálat után elindulhatott a közlekedés - mondta

Mihályné Bornemisza Eleonóra

őrnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A 20-30 perces késések fokozatosan megszűnnek a kora délutáni órákban - közölte a Mávinform. A MÁV Zrt. kommunikációs igazgatóságának tájékoztatása szerint Kiskunfélegyháza vasútállomás közelében a Budapestről Szegedre tartó Napfény InterCity egy ismeretlen személyt halálra gázolt. Ezért a rendőrségi helyszínelés idejére mindkét vágányt le kellett zárni, és az utasokat vonatpótló buszok szállították. A gyorsan elvégzett helyszíni vizsgálat után elindulhatott a közlekedés - mondta Mihályné Bornemisza Eleonóra őrnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A 20-30 perces késések fokozatosan megszűnnek a kora délutáni órákban - közölte a Mávinform. A MÁV Zrt. kommunikációs igazgatóságának tájékoztatása szerint Kiskunfélegyháza vasútállomás közelében a Budapestről Szegedre tartó Napfény InterCity egy ismeretlen személyt halálra gázolt. Ezért a rendőrségi helyszínelés idejére mindkét vágányt le kellett zárni, és az utasokat vonatpótló buszok szállították.

Korábban írtuk:

Egy személyt elgázolt Kiskunfélegyházán a vonat, ezért Cegléd és Szeged között a helyszínelés idejére leállt a vasúti közlekedés pénteken déltől. A gázolás egy fénysorompóval ellátott vasúti átjáróban történt. A MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóságának tájékoztatása szerint, a Cegléd–Szeged vonalon, Kiskunfélegyháza vasútállomás közelében a Budapestről Szegedre tartó Napfény intercity egy ismeretlen személyt elgázolt. A baleset egy jól működő sorompónál történt. A közlemény szerint, a rendőrségi helyszínelés idejére – másfél-két órára – mindkét vágányt le kellett zárni, addig Kecskemét és Kiskunfélegyháza között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat. A baleset és az átszállások miatt a Budapest–Cegléd–Szeged vonalon közlekedő személyszállító vonatok várhatóan 20-30 perces késéssel tudnak közlekedni a kora délutáni órákban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.