Írjon nekünk
Gazdaságvédelmi akcióterv

Sport

Élvonalbeli csapatokkal játszik a KITE-Szeged szombaton + JÁTÉK!

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/illesandras.jpg

Megjelent:

Szombat délután pár órára újra NB I-es légkör járja át Szegedet – ha nem is a nagypályán, hanem az újszegedi sportcsarnokban. Ekkor rendezik ugyanis a Borsodi Teremlabdarúgó-bajnokság második fordulójának mérkőzéseit, s ezeknek városunk sportcsarnoka ad otthont. Az év legjelentősebb szegedi teremlabdarúgó-tornájáról élő bejelentkezésekkel tudósítunk! Játsszon velünk és nyerje meg a naponta kisorsolt két belépőjegy egyikét!

Mint az elmúlt napokban hírt adtunk róla, a Ferencváros és a Vasas is teljes keretével, a tavaszi bajnoki folytatásra szánt felkészülés programjába illesztve érkezik a tornára, s mellettük a további elsőosztályú csapatoktól (Pápa, Szolnok, Kecskemét) is ugyanerre lehet számítani. Házigazdaként, hatodik csapatként, az NB III Alföld csoportjában vitézkedő KITE-Szeged fogadja a neves vendégeket.

A tavaszra való bajnoki felkészülés ilyen kaliberű rendezvényére utoljára 2005-ben került sor, így tehát mindenképpen figyelemre méltó, hogy az egyik forduló rendezési jogát – Nyíregyháza és Szombathely mellett – Szeged kapta meg. A résztvevő együtteseket fordulónként és helyszínenként két háromcsapatos csoportba sorsolták, akik körmérkőzéseket vívnak, illetve a forduló zárásaként a csoportelső játszanak döntőt. Hogy ki lesz az „Év Terembajnoka”, és az ötmillió forintos fődíj gazdája, majd csak a sorozat végén, a január 30-i döntő végén derül ki. A fordulókból és a helyszínekről az első helyezettek és a két legjobb második jut tovább.

A fordulók helyszínein külön, erre a célra építenek műfüves pályát, melynek mérete nagyobb, mint a hagyományos kispályáé. A játéktér 30×45 méteres, a kapuk pedig 5×2 méteresek, a csapatok öt mezőnyjátékossal és egy kapussal állnak fel, s összecsapásonként 2×12 percet játszanak.

A torna rendezője a Magyar Labdarúgó Szövetség, a szegedi selejtező társszervezője pedig a Csongrád Megyei Labdarúgó Szövetség (CSLSZ) és a Szegedi Sport és Fürdők Kft. A SZEGEDma.hu a rendezvény kiemelt médiatámogatója.

A részletes program

Január 15., Szeged
14.30: Az “A” csoport bemutatása (KITE-Szeged, Vasas, Lombard Pápa Termál FC)
14.40: Szeged – Vasas
15.10: A “B” csoport bemutatása (Kecskeméti TE-ERECO, Szolnoki MÁV, Ferencváros)
15.18: Kecskeméti TE-Ereco – Szolnoki MÁV
15.46: “Városi Futball Legenda” köszöntése
15.50: Vasas – Lombard Pápa Termál FC
16.20: Cheerleader I. bemutató
16.25: amerikai futball-bemutató
16.40: Cheerleader II. csapat bemutató
16.45: Ferencvárosi TC – Szolnoki MÁV
17.15: Cheerleader III. csapat bemutató
17.20: Szeged – Lombard Pápa Termál FC
17.50: Tombolahúzás, “legöregebb, legfiatalabb szurkoló” játék
17.55: Ferencvárosi TC – Kecskeméti TE-Ereco
18.25: Cheerleader bemutató
18.30: DÖNTŐ (A csoport I. helyezettje – B csoport I. helyezettje)
18.58: Eredményhirdetés

Csütörtöki nyerteseink

“Mikor nyert utoljára magyar bajnoki címet az NB I-ben a Ferencváros labdarúgócsapata?” – így szólt csütörtöki kérdésünk és a helyes megfejtés természetesen a 2. válaszlehetőség volt, azaz a Fradi utoljára a 2003-2004-es szezonban hódította el a bajnoki trófeát. Még a szerdainál is több helyes megfejtés érkezett szerkesztőségünk villanypostaládájába, melyeket ezúton is köszönünk Kedves Olvasóinknak! A kisorsolt két szerencsés pedig nem más mint:
Halász Krisztián
Szemerédi Zsolt
A nyerteseknek szívből gratulálunk! Kollégáink telefonon fogják értesíteni őket a belépőjegyek átvételi lehetőségéről.
Aki ezúttal nem járt szerencsével, továbbra se adja fel, hiszen még nyerhet mai játékunkban!

Még két belépőjegy vár gazdára!

Játsszon velünk és nyerje meg a naponta kisorsolandó két belépőjegy egyikét a szombati Borsodi Teremlabdarúgó-bajnokság szegedi mérkőzéseire! Játékunk szerdától péntekig tart, ez idő alatt napi két, azaz összesen hat belépőjegyet sorsolunk ki. (Csütörtöki nyerteseink nevei jobbra, a keretes írásban olvashatók!)
Hogyan nyerhet? Mindössze annyit kell tennie, hogy a naponta a tornához vagy annak valamely résztvevőjéhez kapcsolódóan feltett kérdésünkre kiválasztja az Ön szerint helyes választ, és elküldi azt e-mail címünkre (szegedma@gmail.com) péntek 17 óráig. A helyes megfejtéshez kérjük mellékelje telefonszámát, mivel a nyerteseket péntek estig telefonon értesítjük, illetve tájékoztatjuk a jegy átvételének módozatairól.

Mai kérdésünk:

Hol rendezik a Borsodi Teremlabdarúgó-bajnokság január 30-i döntőjét?
1.) Budapest, Papp László Sportaréna
2.) Debrecen, Főnix Csarnok
3.) Szeged, Csonka János Szakközépiskola tornaterme

Amennyiben mégsem nyerne…

Akikre netalán mégsem mosolyogna rá Fortuna, de szeretnének nézőként jelen lenni az idei év legrangosabb szegedi teremlabdarúgó-tornáján, azok se csüggedjenek! Jegyek 1500 forintos egységáron még kaphatók a CSLSZ székházában (Szeged, Közép fasor 1-3.), a Profi Fotó szaküzletében (Szeged, Tisza Lajos krt. 52.) valamint az újszegedi sportcsarnokban (Szeged, Temesvári krt. 33.). 1000 forintos, családi kedvezményű jegyek kizárólag a CSLSZ székházában vásárolhatók! A belépőket érdemes elővételben megváltani, hiszen hatalmas az érdeklődés a torna iránt – ezt jól érzékelteti, hogy a jegyek kétharmada már elkelt.

Hírzóna

Márton Gábor a MOL Fehérvár FC új vezetőedzője

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/illesandras.jpg

Megjelent:

Szerző:

Már várja a közös munkát.

Tovább olvasom

Sport

Már keményen edz a MOL-Pick Szeged csapatkapitánya

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/illesandras.jpg

Megjelent:

Szerző:

Spanyolországban, családjával készül hetedik szegedi bajnoki szezonjára Jonas Källman.

Tovább olvasom

Sport

Az előző szezon bajnokától igazolt kapust a Szeged-Csanád GA

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/illesandras.jpg

Megjelent:

Varga Bence a kék-fekete-zöldek első nyári igazolása.

Tovább olvasom

Aktuál