Szerda: Full Tangó

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Nagyszínházban szerdán este Full Tangó címmel Horgas Eszter és a ClassJazz Band lemezbemutató koncertjét hallhatják. A Kisszínházban ismét játsszák a Bolha a fülbe című fergeteges vígjátékot, a Belvárosi moziban még látható a Gabriel García Márquez azonos című regényéből készült film, a Szerelemről és más démonokról, aki pedig a karácsonyi bejglit szeretné „ledolgozni”, azt várják a SZOTE Klub esti bulijára.

Koncert és színház

A Nagyszínházban szerdán 19 órakor Full Tangó címmel Horgas Eszter és a ClassJazz Band lemezbemutató koncertjét hallhatják. Az eseményről részleteket olvashatnak a http://www.szinhaz.szeged.hu/sznsz/szindarab/full-tango-horgas-eszter-es-classjazz-band-lemezbemutato-koncertje oldalon.

A Kisszínházban szerdán 19 órakor Feydau: Bolha a fülbe – vígjáték. Részletek a http://www.szinhaz.szeged.hu/sznsz/szindarab/georges-feydeau-bolha-fulbe-0 oldalon.

A Somogyi- könyvtár ünnepi nyitva tartása

A Somogyi-könyvtár Dóm téri épülete szerdán 9-19 óráig, csütörtökön 13-19 óráig, pénteken, Szilveszter napján 9-13 óráig tart nyitva. Szombat-vasárnap zárva, az újévben az első nyitvatartási nap 2011. január. 3. hétfő.

A mozik szerdai műsorai

A Grand Café-ban szerdán:

19 órakor: Mamut – feliratos, svéd-dán-német film, rendező: Lukas Moodysson.

21 órakor: Libanoni keringő – feliratos, izraeli-német-francia film, rendező: Ari Folman.

A Grand Café programjairól részleteket a www.grandcafe.szeged.hu oldalon olvashatnak.

A Belvárosi mozi szerdai műsora:

Zsigmond Vilmos terem:

10 órakor és 16.15-kor: Narnia krónikái 3D – A hajnalvándor útja – színes, szinkronizált amerikai kaland – fantasy film, rendező: Michael Apted.

14 órakor, 18.15-kor és 20.30-kor: Tron: Örökség 3D – színes, szinkronizált amerikai sci-fi, kalandfilm. Rendező: Joseph Kosinski.

Balázs Béla terem:

10.30-kor és 14.30-kor: Csingiling és a nagy tündérmentés – színes, szinkronizált amerikai animációs film, rendező: Bradley Raymond.

16 órakor és 20.30-kor: Üvegtigris 3. – színes, magyar vígjáték. Rendező: Rudolf Péter.

18.15-kor: Social Network – A közösségi háló – színes, feliratos amerikai életrajzi film, rendező: David Fincher.

Csőke József terem:

16 órakor: Bogyó és babóca – 13 mese – színes, magyar animációs film, rendező: M. Tóth Géza, Antonin Krizsanics, mesélő: Pogány Judit.

17.30-kor és 19.30-kor: Szerelemről és más démonokról – színes, feliratos costa-ricai dráma, Gabriel García Márquez regényéből. Rendező: Hilda Hidalgo, Pablo Derqui, Joaquin Climent.

A filmekről részleteket a http://www.belvarosimozi.hu/mozi-msor.html oldalon olvashatnak.

Szerda esti bulik

A Millenniumi Kávéházban szerda este 8 órakor Indigó koncert.

A SZOTE Klubban szerdán 22 órakor Dolgozzuk le a beiglit! Party – DJ Novák.

Az Afrika Cafe-ban szerda este R’n’B Party.

A Garaboncziás Borozóban szerda este Hősök, Fish!, Superbutt, AWS.

Előző sztori

Vélemény: Para-Kovács meg a valag

Következő sztori

Meghosszabbította a kormány a gázártámogatást a jövő tavaszig