Szanyi Tibor másik pártban látná szívesen Gyurcsányt?

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Gyurcsány Ferenc törekvéseivel szinte maradéktalanul egyet fogok érteni, amennyiben ezeket egy másik pártban fejti ki – írta Szanyi Tibor egyik fórum hozzászólásában.

Az MSZP elnökségi tagja kifejtette: szerinte nem lehet napi szinten ütköztetni a volt miniszterelnök által képviselt szellemiséget a párt jelenlegi vezetésének elképzelésével. Bár vannak közös céljai a szocialistáknak a Gyurcsány által képviselt politikával, a párt napi működésében azonban a világnézeti különbségek inkább problémaként jelentkeznek – írta Szanyi Tibor. A politikus szerint például egy pártprogram megalkotásánál vagy szakmapolitikai kérdésekben válik bonyolultabbá a kérdés, hiszen ezen a szinten a viták már a hatékonyságot gyengítik. A szocialisták elnökségi tagja közölte, hogy Gyurcsánynak és követőinek van helye a demokratikus ellenzék soraiban, de szerinte inkább a „párt szövetségi rendszerében” – olvasható a Magyar Nemzet csütörtöki számában, melyből további részleteket is megtudhat.

(Forrás: hirtv.hu)

Előző sztori

Január 1-jétől drágulhat a parkolás és a tömegközlekedés

Következő sztori

A szegedi '56-os hős földi maradványait keresik

Legutóbbi hasonló cikkek