Péntek: Agyő, 2010!

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szilveszter napja, mint mindig, a szórakozásról, buliról szól. A színházban zenés szórakoztató műsorral várják a közönséget, az IH Rendezvényközpontban óévbúcsúztató bált rendeznek, és szokás szerint áll a bál a Széchenyi téren is. Akik az esti szilveszteri bulikat választják, azok sem fognak unatkozni – úgyhogy nincs más hátra, mint jó szórakozást és az ideinél sokkal boldogabb újesztendőt kívánni olvasóinknak. Agyő, 2010!

Szilveszter a színházban

A Nagyszínházban pénteken 17 órakor és 20 órakor Különös szilveszter – halhatatlan duettek. A Szegedi Nemzeti Színház idei szilveszteri műsora rengeteg meglepetést tartogat közönségének. A technika segítségével legendás – már nem élő – magyar előadókkal duetteznek a színház színészei-énekesei. Az előadásról részletesen a http://www.szinhaz.szeged.hu/sznsz/szindarab/kulonos-szilveszter oldalon olvashatnak.

Szilveszter az IH-ban

Óévbúcsúztató bált rendeznek az IH Rendezvényközpontban pénteken 19 órától az Útközband zenekarral és vendégeivel. A résztvevők az ünnepi svédasztalról tizenhét különböző ínyencfogás közül választhatnak, éjfél után pedig újévi szerencsét hozó finomságokkal kedveskednek nekik. A hajnalig tartó mulatságon főszerepet játszik a vérpezsdítő zene, amiről a Nagyteremben a népszerű Útközband zenekar gondoskodik, míg a földszinti kávézóban Fehérvári László nosztalgiazenét játszik. A műsorban fellép a tehetséges szegedi fiatal énekesnő, Tandi Flóra. Az est sztárvendége a Back II Black énekese, Bebe. Mindezek mellett szivarszoba, koktélbár, jósda, szerencsesarok, gyerekeknek pedig játszószoba színesíti a programot. Részletek a www.ihrendezvenykozpont.hu/event/316 oldalon.

Szilveszter a Széchenyi téren

A hagyományos Széchenyi téri szilveszter programja: pénteken 20 órától Térzene. 21 órakor Pont4 koncert. 23 órakor Back II Black koncert. 24 órakor Tűzijáték. 0.15-kor Back II Black koncert (ráadás). 0.30-kor Green 6 utcabál.

A mozik pénteki műsorai

A Grand Café-ban pénteken Szilveszter.

A Belvárosi moziban pénteken nincs előadás.

Szilveszteri bulik

A JATE Klubban pénteken 21 órakor Szilveszteri buli. Tombola értékes ajándékokkal! Házigazda: Bende Gábor.

A SZOTE Klubban pénteken 22 órakor Szilveszteri őrület!DJ Novák & DJ Lennard.

A Jazz Kocsmában péntek este Szilveszteri Undorgrund Klub. Részletek a www.jazzkocsma.blog.hu oldalon.

A Casablanca kávézóban pénteken 20 órakor Szilveszter.

A Port Royal-ban pénteken 19 órakor BÚÉK 2010 – Retro Disco.

Előző sztori

Schirilla több mint 15 percig úszott Tiszaújvárosban

Következő sztori

A bolíviai titkosszolgálat bérelte fel Rózsa-Florest és társait?