/

Öltözői szarkát fogtak a mórahalmi fürdőben

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Öltözői szarkát értek tetten a mórahalmi rendőrök szombaton. A szerb állampolgárságú nő a helyi fürdőben pihenő vendégeket lopta meg – tudtuk meg Tuczakov Szilvána rendőrségi szóvivőtől.

Szombaton délután érkezett bejelentés a Szegedi Rendőrkapitányság Mórahalmi Rendőrőrsére, hogy több személyt megloptak a helyi fürdőben. A helyszínre irányított rendőrök megnézték a biztonsági kamera felvételeit, ami alapján kiszúrtak egy nőt, akit a ruházata alapján keresni is kezdtek. Csakhamar meg is találták. A ruházat- és csomagátvizsgálás során előkerültek azok a dolgok, amelyeket a fürdőzőktől loptak el.

Kiderült, hogy az 58 éves nő két alkalommal a medence partján hagyott értékeket vitte el, míg további két alkalommal az öltözőből lopott.

Kihallgatása során elismerte a bűncselekmények elkövetését. Vele szemben lopás megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Szegedi Rendőrkapitányság Mórahalmi Rendőrőrse – közölte a szóvivő.

Default thumbnail
Előző sztori

Búvárúszás: szegedi murénásokat jutalmaztak

Default thumbnail
Következő sztori

Elkészült a Bálint Sándor-emlékház + FOTÓK

Legutóbbi hasonló cikkek