Bulvár

Öltözői szarkát fogtak a mórahalmi fürdőben

Öltözői szarkát fogtak a mórahalmi fürdőben

2010. december 13., hétfő
Öltözői szarkát fogtak a mórahalmi fürdőben

Öltözői szarkát értek tetten a mórahalmi rendőrök szombaton. A szerb állampolgárságú nő a helyi fürdőben pihenő vendégeket lopta meg - tudtuk meg Tuczakov Szilvána rendőrségi szóvivőtől.

Szombaton délután érkezett bejelentés a Szegedi Rendőrkapitányság Mórahalmi Rendőrőrsére, hogy több személyt megloptak a helyi fürdőben. A helyszínre irányított rendőrök megnézték a biztonsági kamera felvételeit, ami alapján kiszúrtak egy nőt, akit a ruházata alapján keresni is kezdtek. Csakhamar meg is találták. A ruházat- és csomagátvizsgálás során előkerültek azok a dolgok, amelyeket a fürdőzőktől loptak el. Kiderült, hogy az 58 éves nő két alkalommal a medence partján hagyott értékeket vitte el, míg további két alkalommal az öltözőből lopott. Kihallgatása során elismerte a bűncselekmények elkövetését. Vele szemben lopás megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Szegedi Rendőrkapitányság Mórahalmi Rendőrőrse - közölte a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.