Bulvár

Közlekedési táblán vezette le dühét a részeg fiatal

Közlekedési táblán vezette le dühét a részeg fiatal

2010. december 1., szerda
Közlekedési táblán vezette le dühét a részeg fiatal

A szegedi belvárosban szolgálatot teljesítő gyalogos rendőr és városőr fogta el azt a három fiatalembert, akik mára virradó éjszaka közlekedési terelő táblákat rugdostak az árokba a Tisza Lajos körúton - tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A közösen járőröző rendőr és a városőr csörömpölésre és hangos puffanásra lett figyelmes, ezért a hang irányába indultak. Ekkor látták meg, hogy három fiatalember a Tisza Lajos körút és a Gogol utca kereszteződésénél lévő közlekedési terelő táblákat az árokba rugdossa. A garázdák ezután pont az egyenruhások felé indultak el, majd amikor meglátták őket, irányt változtattak. A gyalogos rendőr a városőr segítségével azonban feltartóztatta őket. A két 22 és egy 21 éves fiatalember kihallgatása során azt mondta, hogy egy házibuliban voltak, majd utána egyikőjük egy pofont kapott. Ezen háborodtak fel annyira, hogy erősen részeg állapotban a tábláknak estek. A Szegedi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság bűntett és közlekedés biztonsága elleni bűntett megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást kezdeményezett a dühöngő fiatalok ellen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.