Bulvár

Karácsonyi bevásárlás - ne hagyja az utolsó pillanatra!

Karácsonyi bevásárlás - ne hagyja az utolsó pillanatra!

2010. december 18., szombat
Karácsonyi bevásárlás - ne hagyja az utolsó pillanatra!

Az előttünk álló hétvégére, valamint a következő hétre tehető a nagy karácsonyi vásárlási roham - nyilatkozta az InfoRádiónak az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkára. Vámos György szerint ennek a fajta vásárlási láznak azonban megvannak a kockázatai is. Nem biztos ugyanis, hogy pont azt a terméket találjuk meg két nappal az ünnepek előtt, mint két héttel korábban.

Habár a válság hatása még mindig tart, ennek ellenére az idei év utolsó hónapjában már a bevételek növekedésével lehet számolni. A Központi Statisztikai Hivatal harmadik negyedéves tájékoztatása szerint ugyanis emelkedett Magyarországon a kereskedelmi fogyasztás, és ez általában kedvező előjelnek számít - fűzte hozzá az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkára. A válság idején lerövidült a nagy roham időtartama - szögezte le

Vámos György

. Sőt, kiemelkedően nagy forgalomról sok üzlet nem is beszélhet. Ezért a legtöbb vásárló valószínűleg az utolsó héten tér majd be a boltokba. A válság sajátos jellemzője volt a rengeteg akció. A javulás jele, hogy most sokkal kevesebb ilyen hirdetést láthatunk a kirakatokban. A kereskedők abban bíznak, hogy a vásárlók így is mindent elkapkodnak majd. (Forrás:

InfoRádió

)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.