Szórakozás

Jótékonysági nap a Printkerrel

Jótékonysági nap a Printkerrel

2010. december 3., péntek
Jótékonysági nap a Printkerrel

December 10-én, pénteken gyerek- és családi programmal, valamint szuperkoncert-sorozattal egybekötött jótékonysági napot szervez a Printker.

A Printker minden év végén a nagy partnereit meghívja egy céges napra, ahol eddig némi szakmai program mellett vacsora és műsor várta őket. "Jelentős költséget takart egy ilyen év végi rendezvény, ezért úgy döntöttünk, hogy ezt az összeget ebben az évben inkább egy olyan szervezetnek adnánk, aki rászorul" - mondta el portálunknak

Vargáné Fábián Ildikó

értékesítési igazgató. "December 10-én azt szeretnénk, ha céges partnereink és azok is rendelnének, akik egyébként nem tőlünk vásárolják az irodaszert. Az év végén minden cégnek szüksége van asztali naptárakra, határidőnaplókra, céges ajándékokra, és ezek megvásárlásával most egy jó célt is tudnak szolgálni" - tette hozzá. A Printker a

Reménysugár Alapítványt

szeretné támogatni, mely leukémiás, illetve daganatos gyerekek gyógyítását segíti. Mint Vargáné Fábián Ildikó elmondta, azért is esett a választásuk erre az alapítványra, mert itt közvetlenül a kis betegek javára juttatják a támogatást. A szervezet a Dél-Alföld megyéinek gyerekeit fogadja, központja a szegedi klinikán található. Ma már 70 százalékban meggyógyulnak ezek a gyerekek, de előtte hosszabb időt, hónapokat kell a klinikán tölteniük, így szükség van olyan dolgokra is, amik lekötik őket, és kicsit eltereli a figyelmüket a betegségről - magyarázta az értékesítési igazgató. Minél nagyobb a bevétel, annál többel tudják támogatni az alapítványt: a nettó összeg tíz százalékát, ezer forintonként száz forintot utalnak át a szervezetnek. A vevő pontosan annyiért vásárol, mint bármikor, a Printker mond le az árréséről. Minden célcsoportnak szeretnének programot kínálni. Délelőtt az általános iskolások, kisgyerekes szülők tudnak kimozdulni, délután a családok mozdulhatnak meg, este a VIP-közönséget várják. December 10-én a Maros utca udvarán egy nagyszínpadot állítanak fel, ahol 10 órától este 20 óráig közreműködnek fellépők. Délelőtt helyi általános iskolák betlehemesei, karácsonyi produkciói láthatók, koradélután szegedi tehetségkutatók, ének- és táncstúdiók növendékei lépnek fel, 16 órától elindul egy szuperkoncert-sorozat, melynek keretében a Storyville Jazz Band együttes, majd a United hallható. 19 órakor Charlie-koncertre várják az érdeklődőket. Az estét Kovács Andiék zárják. 20 órakor VIP-állófogadásra invitálják a vendégeket. Az áruházban egész nap hostesek várják az idelátogatókat. A gyerekek karácsonyfagömböt rajzolhatnak, édességet, írószereket, sok-sok ajándékmeglepetést tartogat a nap. Az ezen a napon vásárlók között az Ibusz által felajánlott utat sorsolnak ki a velencei karneválra. A lakosságot is nagy szeretettel várják. 1000 forint az a belépőjegy, amit az áruházban való vásárlással válthatnak meg - a gyerekek ingyen látogathatják a programot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.