Sport

Akciót hirdet a női kosárcsapat az iskoláknak

Akciót hirdet a női kosárcsapat az iskoláknak

2010. december 13., hétfő
Akciót hirdet a női kosárcsapat az iskoláknak

A Szeviép-Szeged női kosárlabdacsapata egyedülálló akcióval igyekszik népszerűsíteni a kosárlabdát a szegedi és Csongrád megyei iskolások számára - tudtuk meg a klubvezetéstől.

Csütörtökön női kosárlabda Európa-kupa mérkőzést játszik a Szeviép-Szeged csapata a francia Nantes ellen. A csapat szeretné, ha minél többen tekinthetnék meg az összecsapást, ezért akciót hirdetett minden megyénkbeli általános és középiskola részére. Mindazon alap- vagy középfokú oktatási intézmények, melyek előzetesen regisztrálnak diákcsoportokat, osztályokat a francia csapat elleni itthoni mérkőzésre, ingyen tekinthetik meg a meccset. Ezen felül a legtöbb iskolást regisztráló suli nyer egy bemutató mérkőzést Németh Bettiékkel, melyen az intézmény tanárokból és/vagy diákokból összeálló csapata mérkőzhet meg a szegedi kosaras lányokkal. Regisztrálni a

kosarsport@szeviep.hu

e-mail címen lehet. A Szegedi Kortárs Balett és a kosárlabdacsapat között fennálló támogatói-együttműködői kapcsolat révén a december 14, kedd este 19 órakor a Kisszínházban bemutatásra kerülő, Testek filozófiája címet viselő bérletes előadás megtekintői bérletük felmutatásával szintén díjmentesen tekinthetik meg a csütörtök esti nemzetközi mérkőzést, a rangos francia ellenféllel szemben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.