Kultúra

A Golgota Gospel Kórus Szegeden

A Golgota Gospel Kórus Szegeden

2010. december 7., kedd
A Golgota Gospel Kórus Szegeden

Magyarország egyik legnépszerűbb gospel kórusa, a Golgota Gospel Kórus érkezik Szegedre a hétvégén. Mi az a gospel zene? A keresztény dicsőítő himnuszokból nőtte ki magát, olyan egyedi jelleggel, amelyben az improvizációs hagyományok újulnak meg, ezáltal feledhetetlen zenei élményt kínálnak, gondoljunk csak akár az ’Apáca show’ (Sister Act) című film sikerdalaira.

A közel száz fővel színpadra lépő kórus már bejárta Európa több nagyvárosát is, és ez alkalommal városunkat örvendezteti meg egy egyedülálló zenei élménnyel. A 2002-ben alakult Gospel Kórus művészeti vezetője a dél-afrikai születésű, ír állampolgárságú

Mark Zeeman

az Egyesült Államokban szerzett zenei művészeti diplomát. Mark immáron nyolc éve irányítja a kórus művészeti munkáját Budapesten, Ő maga pedig úgy nyilatkozik, hogy sohasem hitte volna micsoda nagyszerű kalandot és kihívást jelenthet egy ilyen hatalmas kórus zenei vezetése. A másfél órás előadásban igazi zenei különlegességet várhatunk, amelyben a kórust, egy hattagú, jazz alapokon nyugvó zenekar kísér majd. Addig is látogassanak el a Golgota Gospel Kórus honlapjára, ahol ízelítőként hallgathatnak hamisítatlan gospel zenét:

http://gospel.golgota.hu/new/?pID=1

Helyszín:

Szegedi IH Rendezvényközpont , Szeged Felső-Tisza part 2.

Időpont:

2010. december 12. 16:00 óra

Jegyek három helyen kaphatók:

Golgota Keresztény Gyülekezet, 6724 Szeged, Pulz u. 23 szerdán 17:30-18:30-ig és vasárnap 9:00-10:00-ig / e-mailen megrendelhetők:

info@golgotaszeged.hu

/ IH Rendezvényközpont jegyiroda

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.