Egyetem

Támogassa a Sólyom Utcai Iskolát!

Támogassa a Sólyom Utcai Iskolát!

2010. november 11., csütörtök
Támogassa a Sólyom Utcai Iskolát!

Közel háromszáz sérült gyermek nevelését, oktatását vállalja Szegeden egyedülálló módon a Sólyom Utcai Általános Iskola.

Az intézmény alapítványának támogatására civil szervezet jótékonysági koncertet szervez a Szegedi Nemzeti Színházban november végén, melyen fellép a Republic együttes. Kérjük, jelenlétével csatlakozzon a kezdeményezéshez!

A többi oktatási intézményhez hasonlóan a Sólyom Utcai Általános Iskola is szűkös anyagi keretek között működik. Szükséges lenne az épület renoválása, tanterem-korszerűsítés, továbbá a sérült gyerekek fejlesztésére speciális szoba kialakítása. Ám az ehhez szükséges források nem állnak rendelkezésükre. Most három neves kortárs festőművész -

Családi Krisztina, Nagy Zoltán

és

Palásti Renáta

– fogott össze az iskola megsegítésére. Az alkotók hat-hat képüket ajánlották fel az intézmény alapítványának. Emellett igazi kuriózumként, egy közös képet is készítenek – három ember, három különböző stílus, mely mégis megfér egy vásznon, a közös cél támogatása érdekében.

A Sólyom Utcai Segítő Kezek Alapítvány, s ezen keresztül fogyatékos gyermeket tanító iskolánk támogatására 2010. november 29-én a Szegedi Nemzeti Színházban a Republic együttes részvételével jótékonysági koncertet szerveznek, melynek során a kiállítják a művészek már elkészült képeit, illetve lehetőség lesz megfigyelni közös alkotásuk létrehozásának érdekes pillanatait is. Kérjük, támogassa Ön is kezdeményezésüket és törekvéseiket! Vásároljon koncertjegyet partnereinek, munkatársainak vagy licitáljon jótékonysági aukciónkon a festőművészek alkotásaira! Hozzájárulása természetesen nemcsak pénzbeli lehet! - szól az alapítvány felhívása. Koncertjegyvásárlással vagy egyéb felajánlásokkal kapcsolatban a következő számok hívhatók: Balogh Eszter – 20/ 401-4003 Szentendrei Adrienn – 70/382-4297.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.