Ökölvívás: Erdei Zsolt pontozásos győzelemmel tért vissza

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Erdei Zsolt (32–0, 17 K. O.-T. K. O.) elindult Amerika meghódítása felé. A tavaly november 21. óta először ringbe lépő Madár Atlantic Cityben egyhangú pontozással bizonyult jobbnak a kenyai Samson Onyangónál (20–7, 13), és letette a névjegyét új istállója, a Lou DiBella Entertainment színeiben – olvasható a Nemzeti Sport honlapján.

„A rozsdát le kellett küzdenem magamról, voltak holtpontok is, az igaz. Annak örülök, hogy még a nyolcadik menetben is meg tudtam húzni egy-egy ütést, és nem szállt el a kondim. Izgultam, óriási volt az elvárás velem szemben, mind a környezettől, mind saját magamtól. Sohasem vagyok elégedett, most sem. Volt néhány pillanat, amikor rá kellett volna húznom még pár ütést, és nem ártott volna olykor még nagyobb pontosság sem. A hosszú kihagyás látszott, de azt gondolom, jó belépő volt az amerikai piacra, lehet haladni tovább lépésről lépésre” – értékelte a találkozót a Sport1-nek Erdei Zsolt.

A folytatásról egyelőre nem tudni semmit, Christof Hawerkamp, Madár menedzsere szerint meg kell várni a decemberi Jean Pascal–Bernard Hopkins ütközetet, amelynek tétje a WBC félnehézsúlyú világbajnoki öve. Utána talán már tisztábban lehet látni.

(Forrás: nso.hu)

Default thumbnail
Előző sztori

A lemezjátszóknál: DJ Cybere

Default thumbnail
Következő sztori

Labdarúgás: fölényes Csongrád-győzelem a rangadón + FOTÓK

Legutóbbi hasonló cikkek