Sport

Ökölvívás: Erdei Zsolt pontozásos győzelemmel tért vissza

Ökölvívás: Erdei Zsolt pontozásos győzelemmel tért vissza

2010. november 21., vasárnap
Ökölvívás: Erdei Zsolt pontozásos győzelemmel tért vissza

Erdei Zsolt (32–0, 17 K. O.-T. K. O.) elindult Amerika meghódítása felé. A tavaly november 21. óta először ringbe lépő Madár Atlantic Cityben egyhangú pontozással bizonyult jobbnak a kenyai Samson Onyangónál (20–7, 13), és letette a névjegyét új istállója, a Lou DiBella Entertainment színeiben – olvasható a Nemzeti Sport honlapján.

„A rozsdát le kellett küzdenem magamról, voltak holtpontok is, az igaz. Annak örülök, hogy még a nyolcadik menetben is meg tudtam húzni egy-egy ütést, és nem szállt el a kondim. Izgultam, óriási volt az elvárás velem szemben, mind a környezettől, mind saját magamtól. Sohasem vagyok elégedett, most sem. Volt néhány pillanat, amikor rá kellett volna húznom még pár ütést, és nem ártott volna olykor még nagyobb pontosság sem. A hosszú kihagyás látszott, de azt gondolom, jó belépő volt az amerikai piacra, lehet haladni tovább lépésről lépésre” – értékelte a találkozót a Sport1-nek

Erdei Zsolt

. A folytatásról egyelőre nem tudni semmit,

Christof Hawerkamp,

Madár menedzsere szerint meg kell várni a decemberi

Jean Pascal–Bernard Hopkins

ütközetet, amelynek tétje a WBC félnehézsúlyú világbajnoki öve. Utána talán már tisztábban lehet látni. (Forrás:

nso.hu

)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.