Bulvár

Megsérült egy híd az M5-ös autópályán Örkénynél (Frissítve)

Megsérült egy híd az M5-ös autópályán Örkénynél (Frissítve)

2010. november 5., péntek
Megsérült egy híd az M5-ös autópályán Örkénynél (Frissítve)

Megsérült az M5-ös autópálya egyik hídja a főváros irányába vezető oldalon Örkény térségében, a 49-es kilométernél. Egy Budapest irányába haladó darus kocsi okozta a hídban a kárt. Az autópályát üzemeltető társaság és a hatóságok szakemberei a helyszínre érkeztek, vizsgálják a baleset körülményeit és a hídban keletkezett sérüléseket.

A vizsgálat idejére az érintett szakaszt le kellett zárni, a Budapest felé haladó forgalmat az autópályáról kiterelik Örkény és Dabas között az 50-es útra, amíg a szakemberek a hidat vizsgálják. Az üzemeltető és a hatóságok a lehetőségekhez mérten mindent elkövetnek, hogy a közlekedés biztonságos és folyamatos maradjon, és az érintett szakaszt minél előbb újra megnyithassák a forgalom számára.

Frissítve:

Fél hatkor érkezett a hír, hogy lezárult az M5-ös autópályán ma délelőtt megsérült híd szakértői vizsgálata. A helyszínre érkezett hídszakértők alapos vizsgálatai alapján meghatározták az elhárítási munkákat, melyeket előreláthatólag ma éjfélig befejeznek és ezt követően a szakaszt 100 km/h sebességkorlátozás bevezetése mellett várhatóan éjfél körül nyitják meg újra a forgalom számára. A Hernádi dűlőúti hidat a sérült gerenda cseréjéig lezárták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.