Sport

Még egy hétig lehet nevezni a Kék Mókus Kupára

Még egy hétig lehet nevezni a Kék Mókus Kupára

2010. november 10., szerda
Még egy hétig lehet nevezni a Kék Mókus Kupára

Idén is megrendezik Szeged legnagyobb teremfutballtornáját, a Kék Mókus Kupát. A tornára a november 27. és december 19. közötti hétvégéken kerül sor, a döntőket december 30-án rendezik.

A Kék Mókus Kupa teremfocitorna célja évek óta lehetőséget biztosítani 5+1 fős kispályás labdarúgó csapatok részére a szabadidő hasznos eltöltéséhez. E kezdeményezést karolta fel a Szegedi Sport és Fürdők Kft., mely a torna rendezője és egyben fővédnöke. Az idei névadó szponzor ezúttal a CORA Magyar Hypermarket Kft., főtámogató pedig az Arany Ászok. A lebonyolítás a következőképpen alakul: a selejtező mérkőzésekre november 27-28-án, december 4-5-én, 11-12-én és 18-19-én kerül sor az Etelka sori stadionban, a Deák Ferenc Gimnázium tornacsarnokában, valamint az újszegedi Városi Sportcsarnokban. A csoportbeosztásokról és a mérkőzések helyszíneiről nyilvános sorsolást tartanak, a döntőkre december 30-án (csütörtök) kerül sor az újszegedi sportcsarnokban. A szervezésért felelős

Páger Zoltán

sportszervező, a csapatok, jelentkezők a 62-549-977 telefonszámon tudják elérni. A részvétel feltétele az időben való jelentkezés, a nevezési díj befizetése valamint a versenykiírásban foglaltak elfogadása. A torna díjait, szervezési költségeit a Szegedi Sport és Fürdők Kft. fedezi a befizetett nevezési díjakból és a szponzori támogatásokból. A nevezési lap letölthető a

www.szegedsport.hu

honlapról vagy személyesen átvehető a Városi Sportcsarnok 110-es irodájában és az Etelka sori munkacsarnok portáján. Nevezni 2010. november 18-án 16 óráig lehet. Nyilvános sorsolásra november 19-én 14 órakor kerül sor az újszegedi sportcsarnok földszinti 16-os termében. A benevező csapatok létszáma nem haladhatja meg a 15 főt, a nevezett játékosok névsorát utólag módosítani nem lehet. Amennyiben a nevezéskor nem érte el a maximálisan megszabottat, a nyilvános sorsolás kezdetéig van lehetőség kiegészítésre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.