Egyház

Jótékonysági est volt a felsővárosi templomban

Jótékonysági est volt a felsővárosi templomban

2010. november 29., hétfő
Jótékonysági est volt a felsővárosi templomban

Jótékonysági estet tartottak advent első vasárnapján 19 órától a felsővárosi templomban. A fellépők orgona-, gitár-, hegedű- és harsonadarabokat adtak elő, de volt, népdal és énekhang is. A zenedarabok között Böjte Csaba ferencesrendi szerzetes osztotta meg adventi gondolatait az érdeklődőkkel.

A fellépők között ott volt

Somogyvári Tímea Zita

szoprán,

Kuzma Levente

orgona-,

Kosztándi István

hegedűművész,

Kosztándi Orsolya, Gyüdi Eszter, Brzózka Helena, Vadász Krisztina

és

Dobi János Mátyás

tanulók,

Dobiné Farkas Jácinta

tanár,

Beslin Anita

rádiós műsorvezető és szerkesztő, valamint a nagyszalontai gyermekközpont lakói közül néhányan. A szép és hangulatos műsoron kívül a szervezők még egy aprósággal is kedveskedtek az érdeklődőknek: aki részt vett a koncerten és pénzbeli adományával hozzájárult a nagyszalontai gyermekközpont életének megkönnyítéséhez, gipszből készült, kézzel festett karácsonyi dísszel gazdagíthatta karácsonyfáján a díszítést, melyet szorgos kezek festettek és a jó szándékra, egymás iránti figyelmességre emlékeztetik támogatóinkat. Az adományokból 82 500 forint gyűlt össze. A központ vezetője elmondta, jelenleg 95 gyermeket nevelnek a nagyszalontai gyermekközpontban, de hamarosan újabbakat várnak. Már megrendelték az emeletes ágyakat az új lakók fogadásához, így most arra gyűjtenek és ebben nagy segítséget jelent számukra a vasárnapi koncert bevétele.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.