Jótékonysági est volt a felsővárosi templomban

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Jótékonysági estet tartottak advent első vasárnapján 19 órától a felsővárosi templomban. A fellépők orgona-, gitár-, hegedű- és harsonadarabokat adtak elő, de volt, népdal és énekhang is. A zenedarabok között Böjte Csaba ferencesrendi szerzetes osztotta meg adventi gondolatait az érdeklődőkkel.

A fellépők között ott volt Somogyvári Tímea Zita szoprán, Kuzma Levente orgona-, Kosztándi István hegedűművész, Kosztándi Orsolya, Gyüdi Eszter, Brzózka Helena, Vadász Krisztina és Dobi János Mátyás tanulók, Dobiné Farkas Jácinta tanár, Beslin Anita rádiós műsorvezető és szerkesztő, valamint a nagyszalontai gyermekközpont lakói közül néhányan.

A szép és hangulatos műsoron kívül a szervezők még egy aprósággal is kedveskedtek az érdeklődőknek: aki részt vett a koncerten és pénzbeli adományával hozzájárult a nagyszalontai gyermekközpont életének megkönnyítéséhez, gipszből készült, kézzel festett karácsonyi dísszel gazdagíthatta karácsonyfáján a díszítést, melyet szorgos kezek festettek és a jó szándékra, egymás iránti figyelmességre emlékeztetik támogatóinkat.

Az adományokból 82 500 forint gyűlt össze. A központ vezetője elmondta, jelenleg 95 gyermeket nevelnek a nagyszalontai gyermekközpontban, de hamarosan újabbakat várnak. Már megrendelték az emeletes ágyakat az új lakók fogadásához, így most arra gyűjtenek és ebben nagy segítséget jelent számukra a vasárnapi koncert bevétele.

Default thumbnail
Előző sztori

Vicc-cikk avagy a politikus és a tolvaj

Default thumbnail
Következő sztori

Női kézilabda: KSZSE-győzelem a Túrkeve ellen + FOTÓK

Legutóbbi hasonló cikkek