Hátország: Körmendet vertek a Szedeák fiataljai + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

no images were found

Összeállításunkban a Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák NB I/A csoportos U20-as csapatának mérkőzéseiről számolunk be hétről hétre. Nyilas István tanítványai szép sikerrel folytatták szereplésüket: a Körmend távozott lógó orral az újszegedi arénából.

Az Albacomp ellen részben a játékvezetői ítélkezésnek is köszönhetően elszenvedett vereséget követően igen motiváltan és elszántan lépett pályára a 7. fordulóban vasárnap a Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák U20-as együttese. Rendkívül jól kezdték a Körmend elleni csatát a szegedi fiatalok az eddig 4-2 győzelem-vereség mutatóval álló vendégekkel szemben. 17-0 után tudta az első mezőnykosarat dobni az ellenfél. Talán ez a jó kezdés elkényelmesítette Nyilas István tanítványait, mert a vasiak visszajöttek a mérkőzésbe. Ettől független tény: igazából egy pillanatig se forgott veszélyben a Tisza-partiak győzelme. Külön öröm, hogy az edző mindenkinek lehetőséget tudott adni.
Nyilas István úgy fogalmazott: talán a három „magas” ember játéka érdemel külön említést, ők 52 pontot és számos lepattanót tettek be a közösbe, de természetesen a többiekre sem lehet panasz!
A Szedeák jelenleg négy győzelemmel és négy vereséggel áll a tabellán.

NB I/A U20-as bajnokság 7. forduló:

Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák – MJUSS-Fortress Körmend 92-69 (21-13, 19-17, 21-16, 31-23). Újszegedi sportcsarnok, vezette: Vadász Csaba, Vezsenyi Zoltán.
Szedeák: Mészáros 23, Rozs 17, Széll 13/3, Márok 12, Szabad 8/6, Varga 7/3, Wirth 4, Hagya és Zsom 3/3, Horváth 2. Vezetőedző: Nyilas István.

no images were found

Default thumbnail
Előző sztori

Közéleti Figyelő: kedden este B. Nagy László a vendég

Következő sztori

Mi lesz veled, szegedi partfal?

Legutóbbi hasonló cikkek