Sport

Hátország: Körmendet vertek a Szedeák fiataljai + FOTÓK

Hátország: Körmendet vertek a Szedeák fiataljai + FOTÓK

2010. november 16., kedd
Hátország: Körmendet vertek a Szedeák fiataljai + FOTÓK
Összeállításunkban a Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák NB I/A csoportos U20-as csapatának mérkőzéseiről számolunk be hétről hétre. Nyilas István tanítványai szép sikerrel folytatták szereplésüket: a Körmend távozott lógó orral az újszegedi arénából. Az Albacomp ellen részben a játékvezetői ítélkezésnek is köszönhetően elszenvedett vereséget követően igen motiváltan és elszántan lépett pályára a 7. fordulóban vasárnap a Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák U20-as együttese. Rendkívül jól kezdték a Körmend elleni csatát a szegedi fiatalok az eddig 4-2 győzelem-vereség mutatóval álló vendégekkel szemben. 17-0 után tudta az első mezőnykosarat dobni az ellenfél. Talán ez a jó kezdés elkényelmesítette Nyilas István tanítványait, mert a vasiak visszajöttek a mérkőzésbe. Ettől független tény: igazából egy pillanatig se forgott veszélyben a Tisza-partiak győzelme. Külön öröm, hogy az edző mindenkinek lehetőséget tudott adni. Nyilas István úgy fogalmazott: talán a három „magas” ember játéka érdemel külön említést, ők 52 pontot és számos lepattanót tettek be a közösbe, de természetesen a többiekre sem lehet panasz! A Szedeák jelenleg négy győzelemmel és négy vereséggel áll a tabellán.

NB I/A U20-as bajnokság 7. forduló:

Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák – MJUSS-Fortress Körmend 92-69 (21-13, 19-17, 21-16, 31-23). Újszegedi sportcsarnok, vezette: Vadász Csaba, Vezsenyi Zoltán. Szedeák: Mészáros 23, Rozs 17, Széll 13/3, Márok 12, Szabad 8/6, Varga 7/3, Wirth 4, Hagya és Zsom 3/3, Horváth 2. Vezetőedző: Nyilas István.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.