Bulvár

Graffitizés közben érték tetten a rendőrök

Graffitizés közben érték tetten a rendőrök

2010. november 5., péntek
Graffitizés közben érték tetten a rendőrök

Lakossági bejelentés alapján érték tetten a Szegedi Rendőrkapitányság járőrei azt a 24 éves szatymazi fiatalembert, aki festékszóró spray-vel fújta össze a Bertalan hidat - közölte Szenti Szabolcs rendőrségi szóvivő.

Éjfél után érkezett bejelentés a Szegedi Rendőrkapitányság ügyeletére, hogy egy fiatalember éppen a Bertalan híd lépcsőfeljáró falánál graffitizik. Amikor a fiatalember meglátta a rendőröket, azonnal futásnak eredt, majd a közeli nádasban próbált megbújni. A rendőrök utána mentek és meg is találták néhány méterrel beljebb guggolva. Nála volt a festékszóró spray is, amit lefoglaltak. A 24 éves fiatalembert az egyenruhások előállították. Rongálás miatt indult ellene büntetőeljárás. Az általa készített tag egy 2,5 méter magas és 4 méter széles felirat volt - tette hozzá a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.