Sport

Futsal: gólparádét rendezett az UTC + FOTÓK

Futsal: gólparádét rendezett az UTC + FOTÓK

2010. október 25., hétfő
Futsal: gólparádét rendezett az UTC + FOTÓK
A futsal NB II keleti csoportjában szereplő mindkét szegedi együttes nyert hétfőn este. Az Ujszegedi TC gólparádét rendezett hazai pályán, míg az SZTE EHÖK meglepetésre Miskolcon győzött. A futsal NB II keleti csoportjában gólparádét rendezett hazai pályán az Ujszegedi TC együttese. Brinszky Adrián csapata esélyt sem hagyott a salgótarjáni gárdának. Néhány perc elteltével a szegediek 4-0-ra vezettek. A lendület tovább tartott, szebbnél szebb akciókat alakított ki a hazai együttes, és az első félidőben már 10-1 volt az eredmény. A második 20 percben már csak az volt a kérdés, hogy hány találattal nyer az UTC. A szegediek nem álltak le a gólgyártásban, főként az Ausztriában profiskodó, az egykori NB I-es futsalgólkirály, Tóth Attila ontotta a szemet gyönyörködtető gólokat. A visszatérő játékos hét találatnál állt meg. Az Újszegedi TC győzelmével feljött a harmadik helyre.

Futsal NB II 4. forduló:

Ujszegedi TC – Salgótarján 18-1 (10-1). Szeged, Csonka szakközépiskola, 100 néző. Vezette: Hegyesi, Orosz, Kovács. Ujszegedi TC: Szűcs – Hegyesi, Dürgő, Tóth, Simon. Csere: Vasas (kapus), Fülöp, Bitó, Pataki, Szabó, Podonyi, Batik. Edző: Brinszky Adrián. Góllövők: Tóth 7, Szabó 3, Batik 3, Dürgő 2, Podonyi, Hegyesi, Pataki, illetve Kabács. Az SZTE EHÖK együttese Miskolcon lépett pályára és meglepetésre, az eddig jól szereplő borsodiak otthonában nyert. Borsod Volán Szabadidőközpont – SZTE EHÖK 3-4. Miskolc. Vezette: Kujbus, Pápai, Varga. SZTE-EHÖK: Bakos – Kalános, Tóth, Vastag, Herczeg. Csere: Kulisits (kapus), Bullás, Major, Szűcs. Edző: Szűcs Sándor. Góllövők: Markó 2, Bogyó, illetve Vastag 2, Bogyó (öngól), Bullás. A két mérkőzés közötti szünetben az RTE korosztályos (2000-es születésű) utánpótlás-játékosai tartottak bemutatót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.