Szórakozás

Dr. Csernus elengedésről, megbocsátásról, újrakezdésről Szegeden

Dr. Csernus elengedésről, megbocsátásról, újrakezdésről Szegeden

2010. október 26., kedd
Dr. Csernus elengedésről, megbocsátásról, újrakezdésről Szegeden

Október 29-én kihagyhatatlan programmal folytatódik a nagy sikerű Mesterkurzus Szegeden, hiszen ezúttal Dr. Csernus Imre pszichiáterrel találkozhatunk a sorozat keretében a Belvárosi Moziban.

A provokatív stílusáról és nyers őszinteségéről ismertté vált doki ezúttal egy különösen izgalmas, érzékeny témához nyúl, amely sokunk életében jelent fájdalmas problémát és megoldandó feladatot. Vajon, hogyan éljünk túl egy szakítást, válást, traumát, szeretteink halálát? Miként váljunk lelkileg szabaddá? Mit jelent valamit vagy valakit igazán elengedni? Mihez kezdjünk, ha rájövünk, hogy fájó emlékeinktől lelkünk mélyén nem is akarunk megszabadulni, holott éppen ez gátol meg abban, hogy teljes életet élhessünk? Hogyan bocsássunk meg annak, aki megsebzett, becsapott, megalázott, megkárosított bennünket? Egyáltalán miért érdemes megbocsátani – nem hatékonyabb mégis a bosszú? Hogyan építsünk rá egy stabil, derűs, új lehetőségekben gazdag jövőt a fájdalmas, csalódásokkal és negatív tapasztalatokkal teli múltra? A nehéz kérdésekre október 29-én

Dr. Csernus Imre

válaszol! A mozi előcsarnokában felállított standon nívós pszichológiai témájú művek hatalmas választéka várja az érdeklődőket kedvezményes áron, és dedikált példányt lehet rendelni Dr. Csernus novemberben megjelenő, új könyvéből! Jegyek elővételben már kaphatók a Belvárosi mozi jegypénztárában. (x)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.