Sport

Borongós időben borongós FK-játék + FOTÓK

Borongós időben borongós FK-játék + FOTÓK

2010. október 17., vasárnap
Borongós időben borongós FK-játék + FOTÓK
Az ellenfelet nem lebecsülve, de a magabiztos győzelem reményében utazott Tömörkénybe az FK 1899 Szeged szombaton. Sajnos azonban a győzelemhez kevésnek bizonyult a produkció, és összességében egy igazságosnak mondható, gól nélküli döntetlen született. Borongós, szomorú őszi időjárás fogadta a pályára lépő csapatokat, pedig a "tavaszi" szezon első fordulóját rendezték ezen a hétvégén. A mérkőzésen látottakra ilyenkor a futballhoz értők azt szokták mondani, hogy "idény eleji forma". Valóban fásultnak, tompának tűnt az FK. A mutatott teljesítmény alapján nem volt különbség a két együttes között, így igazságos pontosztozkodás született. A kék-feketéknél többen szürkék voltak, így nem is tudtak a lelkes, de szerény képességű hazaiak fölé nőni. Összességében sok jót nem lehet elmondani a mérkőzésről. Ennél jóval több kell a jövőben, ha a kitűzött célokat teljesíteni szeretné az FK 1899 Szeged.

A megyei II. osztály Homokháti csoport 10. fordulójában:

Tömörkény - FK 1899 Szeged 0-0 (0-0). Tömörkény, 100 néző. Vezette: ifj. Csányi. Tömörkény: Bontovics - Pusztai, Szemerédi (Sallai 75'), Kugyela, Janó, Balogh, Dombi (Papp 82'), Gulyás (Elekes 74'), Szabó, Bálint, Juhász. Edző: Korom Tibor. FK 1899 Szeged: Brunczvik - Fodor, Meszes, Dervaderics, Dóra, Bakó (Holecska 54'), Kálmán (Túróczi 54'), Nagy, Miklós, Turján, Herczeg. Edző: Hüvös Gábor. Sárga lap: Dombi illetve Nagy, Herczeg, Dervaderics. Ifjúsági mérkőzésen: Tömörkény - FK 1899 Szeged 0-4.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.