Közélet

Az Erdély.ma is megkapta a Báthory-díjat

Az Erdély.ma is megkapta a Báthory-díjat

2010. október 27., szerda
Az Erdély.ma is megkapta a Báthory-díjat

Az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács, a Bolyai Kezdeményező Bizottság javaslatára minden évben Báthory-díjat adományoz azoknak a személyiségeknek és szervezeteknek, akik az adott évben, vagy a megelőző időszakban a legtöbbet tették a romániai, állami finanszírozású magyar felsőoktatás megteremtése érdekében. Az idén az Erdély.ma hírportál is érdemesnek találtatott a díjra.

A 2010-es év díjazottjai:

Antal András, nyugalmazott agronómus professzor Ádám Valérián, a Marosvásárhelyi Orvosképzésért Alapítvany ügyvivője Deák Ernő, a Nyugat-Európai Magyar Szervezetek Szövetségének elnöke A Duna Televízió Az Erdély.ma hírportál Koszorús Ferenc, az American Hungarian Federation elnöke A Kossuth Rádió, Határok nélkül műsora A Krónika napilap Az M2 Kárpat Expressz műsora Smaranda Enache, a Pro Europa Liga elnöke Székely Levente, a Genfi Magyar Misszió első beosztottja Szilágyi Zsolt, egykori parlamenti képviselő Szőcs Géza, költő Vincze László, újságíró Wanek Ferenc, a Bolyai Társaság egykori elnöke Zsembery Ferenc, mérnök-vállalkozó A díjátadó ünnepségre 2010. november 7-én délelőtt kerül sor a kolozsvári Protestáns Teológiai Intézet Bethlen termében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.