Szavazzon a SZEGEDma.hu-n a legszebb lányra! + VIDEÓ

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

no images were found

Október 2-án 19 órától rendezik meg a Miss Alpok Adria – Csongrád megye szépe szépségverseny döntőjét Szegeden a Megyeházán. Szavazzon a SZEGEDma.hu-n a legszebb lányra, a közönségszavazás győztese értékes ajándékokat kap!

Szeptember 24-én a Tisza River Caféban rendezték meg a verseny elődöntőjét, ahol összesen 16 szépség került a hétvégi döntőbe. Időközben a döntőbe jutott Gyulai Zsófia sajnos megbetegedett, így 15 hölgy mérettetik meg a zsűri, illetve a közönség előtt.

A SZEGEDma.hu – a rendezvény médiatámogatója – közönségszavazást hirdet, melynek győztese az Angelface Modellügynökségtől élményrepülőutat nyer, a szegedi CORA-tól (a rendezvény aranyfokozatú támogatójától) egy nagy ajándékkosarat, valamint övé lesz a SZEGEDma.hu meglepetésajándéka is.
A szavazáshoz kattintson az SZEGEDma.hu oldal jobb oldalsávjában látható Miss Alpok Adria mezőjére, vagy klikkeljen IDE!
Az október 2-i döntő sztárvendége Lakatos Krisztián lesz, a belépés INGYENES, minden érdeklődőt szeretettel várnak!
A rendezvény gyémántfokozatú támogatója a Csongrád Megyei Önkormányzat.

A plakát nagyításához kattintson a képre!

no images were found

Előző sztori

Éhhalálba küldte a delmagyar.hu bloggere a Fideszt

Következő sztori

Török Gábor elemez: alacsony lesz a részvétel