Közélet

Megtámadták B. Nagy László feleségét (FRISSÍTVE)

Megtámadták B. Nagy László feleségét (FRISSÍTVE)

2010. szeptember 22., szerda
Megtámadták B. Nagy László feleségét (FRISSÍTVE)

Ma este 19.50-kor otthonában érte támadás az egyedül lévő nőt.

Szerda este 19.50-kor erőszakosan, ordítozva próbáltak meg behatolni a Fidesz szegedi polgármester-jelöltjének lakásába, és fizikailag bántalmazták B. Nagy Lászlónét.

Hosszas dörömbölésre az egyedül otthontartózkodó

B. Nagy Lászlóné

kinyitotta a kaput, mire a támadó folyamatosan a „Ti mocskos Fideszesek, gyütt-möntek, minek jöttetek ide” mondatot ordította, miközben percekig próbálta rátörni az ajtót, amelyet a Fidesz szegedi polgármester-jelöltjének felesége tartott belülről.

B. Nagy László

felesége jelenleg is sokkos állapotban van.

Tuczakov Szilvána

, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője megkeresésünkre elmondta, hogy egy asszony szeretett volna bejutni a házba, de ez nem sikerült. Jelenleg adatgyűjtés zajlik így a sajtószóvivő további felvilágosítást nem tudott adni.

További részletekről, akár nyomozás elrendelését, akár egyéb rendőri intézkedéseket illetően, a holnapi nap folyamán számolunk be.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.